Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Нещо проблем ли ми правиш, а-а-а-а??????????
    Ти бъзикаш ли се
    Само те провокирам да се съберем повече хора, да потичаме.
    Така че организирай люлинци, вие сте голяма група се ще се съберете 5-6 човека да поритаме. На мен ми е се тая къде ще се съберем да ритаме, ако има подходящо место в Люлин може и там. Важно е спорт да има, че ми писна по цял ден в колата и пред компютъра
    Last edited by soldier; d.m.y г., 22:18.

Comment

• Според мен най-добре е да се събираме където се събирахме и досега. Теренчето е екстра. Аз поне не знам къде другаде има такива, а тепърва да тръгнем да търсим..... Иначе аз за неделя съм навит. Но все пак нека видим времето какво ще е. Спомни си, че последния път след като спря да вали се пързаляхме, пък сега ако вали непрекъснато ще го обърнем на лебедово езеро А люлинската група да се събира и който не знае къде е да ми каже и ще го водя, че все пак сме на един тунел разстояние
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Има!! Точно в кв.Света Троица между блоковете (най-близката улица която знам до терена е Щросмайер- гадната павирана )! Лично съм минавал и съм го виждал терена!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Има!! Точно в кв.Света Троица между блоковете (най-близката улица която знам до терена е Щросмайер- гадната павирана )! Лично съм минавал и съм го виждал терена!
          Същия като другият ли е? Въпроса е да не е асфалт, че да не се потрошим. А къде точно е? Нещо по-голямо покрай него? Аз обикновено като минавам от там съм транзит по Щросмайер или пък по малките улички горе покрай Фантастико

Comment

• Същата настилка е да...Иначе не знам нищо по-голямо...Ако идваш от жп прелеза подминаваш бензиностанцията, следва десен, който води към Хенри Форд...Не завиваш там, а на следващия десен влизаш и от там нямам представа ...После вече се губиш някъде из квартала ( аз така случайно го открих) и така
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Същата настилка е да...Иначе не знам нищо по-голямо...Ако идваш от жп прелеза подминаваш бензиностанцията, следва десен, който води към Хенри Форд...Не завиваш там, а на следващия десен влизаш и от там нямам представа ...После вече се губиш някъде из квартала ( аз така случайно го открих) и така
              До болка ми е познато. Аз доста щъкам там, но теренчето не го знам. Ще го пробваме. Стига да се съберем и да има хубаво време

Comment

• Абе има доста теренчета само да се съберем.
                Аз днес няма да мога да ида да го потърся тоя терен в св. Троица, щото няма да се прибирам най-вероятно, та даже не знам дали ще мога да следя темата.

Бройте ме сигурен за утре инче.

П.П. detelazurno, ще те помоля за смс или обаждане ако има мач. 10х

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  Абе има доста теренчета само да се съберем.
                  Аз днес няма да мога да ида да го потърся тоя терен в св. Троица, щото няма да се прибирам най-вероятно, та даже не знам дали ще мога да следя темата.

Бройте ме сигурен за утре инче.

П.П. detelazurno, ще те помоля за смс или обаждане ако има мач. 10х
                  ОК, нямаш проблем

Comment

• Ако някои от центъра ходи утре нека пише да се разберем нещо.То по точно някои от центара ще ходи ли ?
                    Last edited by kibika88; d.m.y г., 19:54.
                    ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
                    ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                    ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                    ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Първоначално публикувано от kibika88 Покажи съобщение
                      Ако някои от центъра ходи утре нека пише да се разберем нещо.То по точно някои от центара ще ходи ли ?
                      По-точно някой въобще ще ходи ли? Че за момента тези които ще дойдем ако има въобще желещи сме аз, soldier_vl и ти. Темата от един момент нататък стана малко от сорта на "много добра идея ама ако има хора ме викнете". Никой не казва "аз ще дойда" та да се знае колко сме и има ли въобще смисъл!

Comment

• Аз съм с брат ми текаче сме 2ма от моя страна
                        ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                        ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                        ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Аиде бре колеги никои ли не оважава спорта
                          ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                          ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                          ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Може да се събираме някъде другаде, не в левски, то май никой не остана от тия дето ритаме да живее там?[/quote]
                            има едно много готино теренче в надежда 4 на улица леда,близо е до ломското шосе.има изкуствена трева и е много готино
                            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Е кажете колко човека сме горе доло?Като гледам маи ми се оформя да патувам ама още нищо не текаче кажете колко човека сме
                              ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                              ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                              ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                                има едно много готино теренче в надежда 4 на улица леда,близо е до ломското шосе.има изкуствена трева и е много готино
                                Знам го това, яко е. Иначе това дето digitalundgrd го предложи, преди малко ходих да го видя и е доста малко като терен - идеално за 5в5, намира се точно на гърба на 2ра английска.
                                Last edited by soldier; d.m.y г., 21:31.

Comment

Working...
                                X