Известие

Collapse
No announcement yet.

Гонки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гонки е имало от много време и ще продължава да има, просто съм сигурна в това, защото момчета с гореща кръв ще има винаги. Въпроса е да се измисли място с най- малък процент на опасност.

Мнението ми е, че просто хората които участват в гонки трябва да са достатъчно наясно с рисковете и да са максимално подготвени, адекватни, отговорни и да не са на ръба на риска , а под него. На ръба на риска се кара само на писта.

А от инцидент на пътя никой не е застрахован, независимо дали ще има гонки или не. Аз го наричам Съдба. Ако ти е писано да стане нещо, то просто ще стане и без да участваш в гонки. Практиката показва ,че може и съвсем кротко да си караш и пак да си жертва на пият водач или нещо такова.
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Да така е! ако ти е писано да изгориш, няма да се удавиш!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ама вие сериозно ли мислите да правите гонки евентуално при:
        Кино Арена Люлин
        Омв - Люлин ( след тунела )
        Омв - Цариградско шосе ( някое от 3-те )
        Омв - Бул. България ( до билла )
        и т.н.?

Как па няма да ви дойде акъла в главата... Гонки не се правят на големи булеварди, където се движат и други коли с хора, които не се гонят по пътищата. Някоя вечер ще отивам на кино и ще ме утрепе някой малоумник ... ебаси якото.
        Last edited by DerMeister; d.m.y г., 13:11.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
          Арена люлин не е в люлин а посока люлин преди тунела ...
          А щом не намираш никое от горепосочените за подходящи направи предложение ..
          Арената я знам. Живея почти до нея. Попитах просто, за да няма обърквания, защото това се води Арена запад. Иначе предложението ми е да е някъде извън София. Например от Ломско шосе към Доброславци има една прилична права, на която могат да стават гонки. Нощтно време е празно. А гореизброените места според мен са неподходящи защото повечето от тях са сравнително възлови и винаги ще има странични хора. В крайна сметка както си прецените. Аз така или иначе не се дърпам ами когато ходя е просто да гледам. За мен тия места са колкото да се видя с познати вечерта кой след тежък работен ден, кой след лекции и не знам си какво още.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

И аз мисля така...Отивам да гледам, ако евентуално има някой "рацери" и да си лафим с хората от форума на живо, не толкова да се дърпам...С 1,6 голямо дърпане ще пада хаха
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Точно това беше и моето предложение.. Да не се събираме да се гоним ,а да пийнем нещо някъде или да правим среднощни возения от точка А до точка Б и накрая някъде да хапнем и пийнем. Без гонки и такива.. Просто според мен ще е яко да минем около 15-20 алфи една след друга и накрая да се паркираме пред някое заведение.
              Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

на булевард българия ще влезете в някоя хроника, по-добре някъде да пийнете по 2-3-4-5 бири БЕЗ колите, и да отидете на по-другия ден на някоя писта или поне някое НАИСТИНА безлюдно място за да се гоните, наречете ме тъп
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Аз също съм ЗА за такова нещо,не съм от често срещаните по сбирките но все пак ще е готино да караме 10-тина Алфи в кордон
                  sigpicAlfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp 99'

Comment

Винаги ще има гонки, най-удачно е да е на път, където поне няма пешаходци и ако може, пътят да се затваря. Примерно в 2та края да спират няколко коли и да отбиват колите, които да заобикалят. Не че ще псуват, но честно казано бих предпочел да си заобиколя и да ми е мирно. Аз не посещавам такива мероприятия, така че ми е все едно къде ще е, просто искам да знам и да не минавам от там.
                    Поздрави!
                    Last edited by soldier; d.m.y г., 22:15.

Comment

Първоначално публикувано от kibika88 Покажи съобщение
                      Някаде тука до софия имаше една изоставена картин писта трябва да питам 1 приятел и ще дам точни кординати
                      да - нещо в тоя стил ще е подходящо

п.п. май е горе на Бистрица...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

предлагам в анкетата да се включи 'жълтите павета'. отсечката между коня и мавзолея е перфектна за тая работа. има известна вероятност да се засечете с някой цивилен минаващ с цялото си семейство по раковска, но шасовете са изключително минимални. час няма да предлагам, мисля че е ясно - гонките трябва да се правят по светло!
                        айде, успех рацери
                        fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
                        ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Предлагам гонките да се правят на маса! Примерно кой ще вземе по бързо 400-500...... не метра, а ГРАМА... алкохолец.... Така няма да се затрашава ничий живот на улицата /освен ако не решите да карате след гонката, което ще е много ТЪПО/ и ще е весело!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Колеги анкетата е за хората които в деиствителност ходят по гонки а идеята на тази анкета е да се избере по подходящо място за това, защото след инцидентите които станаха напоследък се предполага, че ще има доста куки около ОМВ-Бояна и че няма да е възможно осъществяването им...

Колкото до предложенията ви за кафенце и т.н. има срещи във всеки край на софия както в люлин така и в източната част на софия а също и в студентски град , така че ден за срещи на колегите от форума има и които иска да се види с нас на по биричка или кафенце може да доиде на срещите а тук се обсъжда съвсем друго нещо ...

Идеята за картинг пистата е добра, обаче това по скоро би било дрифт среща, трябва ни отсечка за драг която да е на безопасно място както за нас така и за всички останали което обаче е доста трудно - затова съм предложил главни булеварди ..
                            sigpic
                            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                              Колеги анкетата е за хората които в деиствителност ходят по гонки а идеята на тази анкета е да се избере по подходящо място за това, защото след инцидентите които станаха напоследък се предполага, че ще има доста куки около ОМВ-Бояна и че няма да е възможно осъществяването им...

Колкото до предложенията ви за кафенце и т.н. има срещи във всеки край на софия както в люлин така и в източната част на софия а също и в студентски град , така че ден за срещи на колегите от форума има и които иска да се види с нас на по биричка или кафенце може да доиде на срещите а тук се обсъжда съвсем друго нещо ...

Идеята за картинг пистата е добра, обаче това по скоро би било дрифт среща, трябва ни отсечка за драг която да е на безопасно място както за нас така и за всички останали което обаче е доста трудно - затова съм предложил главни булеварди ..
                              Вики, ти верно ли си мислиш, че на главните булеварди е безопасно?!? Какво трябва да се случи да се наиграете???
                              П.С. Сорри, че ти окъках темата!!!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Всеки има мнение по въпроса , но защо ли не ме очудва, че от всички гласували до момента само 2-ма посещават гонките ( и то идват рядко ) ....

Според мен Гонките ще продължават да са си на бояна, защото ако отцепим ние - ще си се събираме само алфисти и няма да е толкова интересно , така че може да се направи някаква междинна среща в която да си се виждаме само ние ( алфистите ) - да си правим по някоя друга гонка между нас си а основното място да си остане ОМВ-Бояна !!
                                Last edited by Alfredo; d.m.y г., 10:52.
                                sigpic
                                GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                                Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                                X