Колеги, предлагам срещите ни през юни, юли и август на бъдат всеки втори и последен петък от месеца. Мотивите са ми, че през тези месеци много от колегите са отпуска и е безмислено да се събираме всеки петък. Изразете си мнението!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за срещите на Западнатачаст.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Предложение за срещите на Западнатачаст.
6Срещите да бъдат всеки петък.33.33%2Срещите да бъдат всеки втори и последен петък от месеца.66.67%4The poll is expired.
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - БоневТагове: Няма
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеСьгласенsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеА какво стана с "постоянните срещи" нали миналата година точно заради този сезон ( отпускарския ) имаше такива, сега вместо да се виждаме по-често - ще правим точно обратното ...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеНай-добре си кажете мнението и ще решим заедно как е най-изгодно на всички. А за нон-стоп срещите - пак ще има!!!
Не смятате ли, че обърквате останалите.
Или да има постоянни срещи,или един или двапъти в месеца.Не може и двете-тъпо е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеТова е супер тъпо,хем да има нон-стоп срещи,хем да има по една среща или две на месец.
Не смятате ли, че обърквате останалите.
Или да има постоянни срещи,или един или двапъти в месеца.Не може и двете-тъпо е!!!
Може да е тъпо, ама още по-тъпо е да се чудим по колко места да се запазват всеки път, щото видиш ли некой решил да дойде в последния момент. Хубаво дошъл ама сяда на мястото на което друг колега вече си е запазил.
Общо взето тази анкета я направих за да видя колко активност има и да видим дали има нужда от разреждане на срещите, така че не се съскай толко. Като това ти е "тъпо" дай идея за нещо "по-умно".Last edited by Bonev; d.m.y г., 10:08.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
До колкото си спомням,преди нямаше те такива резервации и прочие,нещо май доста се поусложниха нещата спрямо преди.
Преди всички дошли бяха добре дошли,а сега......
Предишният принцип,колкото повече толкова по добре,май вече не важи?????
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеДо колкото си спомням,преди нямаше те такива резервации и прочие,нещо май доста се поусложниха нещата спрямо преди.
И не бъркай - Няма "постоянни срещи" има "Люлински срещи" НЕ ЧЕТЕШ!!! Надявам се скоро да си оправиш скапаното настроение! Откъде ти дойде таа странна заядливост, не знам!?!Last edited by Bonev; d.m.y г., 10:17.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеДо колкото си спомням,преди нямаше те такива резервации и прочие,нещо май доста се поусложниха нещата спрямо преди.
Предишният принцип,колкото повече толкова по добре,май вече не важи?????sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Ако искаш ти поеми организирането на срещите, нямам нищо против!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Само не разбрах,кеде видя заедливост в постовете???????
А къде отиде "марката" заради която се събираме.До колкото си спомням,преди се събирахме до колите,първо ,за снимки,а после всичко останало.Или това е маловажно вече.
Просто питам,а ти ме обвиняваш ,че съм се заяждал,като съм ви трън в очите повече няма да идвам на срещите и това е.
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеСамо не разбрах,кеде видя заедливост в постовете???????
А къде отиде "марката" заради която се събираме.До колкото си спомням,преди се събирахме до колите,първо ,за снимки,а после всичко останало.Или това е маловажно вече.
Просто питам,а ти ме обвиняваш ,че съм се заяждал,като съм ви трън в очите повече няма да идвам на срещите и това е.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment