Според мен,най добрият вариант е,да се съобразява всичко с хората които са постоянни на срещите,събирате се и решавате кое заведение,в колко часа и това е.А относно местата (след като вече е уточнено заведението и часа) се отива при собственика и се резервират места за постоянните и се прави една опция ,примерно + 10 човека над резервираните.Просто ,човека да има готовност и да не се изчервяваш като дойдат само постоянните или обратното.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за срещите на Западнатачаст.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеСпоред мен,най добрият вариант е,да се съобразява всичко с хората които са постоянни на срещите,събирате се и решавате кое заведение,в колко часа и това е.А относно местата (след като вече е уточнено заведението и часа) се отива при собственика и се резервират места за постоянните и се прави една опция ,примерно + 10 човека над резервираните.Просто ,човека да има готовност и да не се изчервяваш като дойдат само постоянните или обратното.
Не ми се спори вече, който иска да организира...
Аз каквото мога, правя, ако някой мисли че може и иска да го прави по-добре, да организира! Само запомни, че на всички не може да се угоди, трябва да се правят компромиси...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеТова е супер тъпо,хем да има нон-стоп срещи,хем да има по една среща или две на месец.
Не смятате ли, че обърквате останалите.
Или да има постоянни срещи,или един или двапъти в месеца.Не може и двете-тъпо е!!!
Значи нон-стоп срещите бяха миналата година, когато се събирахме почти всеки ден на места и време, които избирахме в движение. Люлинските срещи са официялните срещи през седмицата на които обявяваме предварително мястото и часа на срещата.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеКойто се е интересувал би трябвало да знае, че нон стоп срещите си ги има и сегаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеДо колкото си спомням,преди нямаше те такива резервации и прочие,нещо май доста се поусложниха нещата спрямо преди.
Преди всички дошли бяха добре дошли,а сега......
Предишният принцип,колкото повече толкова по добре,май вече не важи?????sigpic145 1,4 BOXER
Comment
Comment