Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от неделната среща - 14 Юни 2009
Collapse
X
-
Не съм сигурен дали е започнал отпускарския сезон , но наистина бяхме много малко и Алфи и хора. На предишната среща бяхме къде къде повече.С тия 5-6 коли и БМВ-то /което беше център на внимание/,нищо интересно не видях.Доскуча ни адски /бях със семейството си/ и отпрашихме към Бонсови поляни.Там прохладата и природата беше невероятна и предлагам след следващата среща, вместо "При кмета" -на Бонсови.
Alfa Romeo 156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщениеНе съм сигурен дали е започнал отпускарския сезон , но наистина бяхме много малко и Алфи и хора. На предишната среща бяхме къде къде повече.С тия 5-6 коли и БМВ-то /което беше център на внимание/,нищо интересно не видях.Доскуча ни адски /бях със семейството си/ и отпрашихме към Бонсови поляни.Там прохладата и природата беше невероятна и предлагам след следващата среща, вместо "При кмета" -на Бонсови.
. След забързаното ни ежедневие в града, няма нищо по-хубаво от разпускане сред природата
Alfa Romeo 166 2.4JTD 12.2000г.
“Неразумно е да бъдеш прекалено сигурен в мъдростта на един човек. Здравословно е да си напомняш, че и най-силния може да прояви слабост, както и най-мъдрия може да сгреши.” - Махатма Ганди
Comment
-
Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщениеКолеги кога се събирате на Александър Невски всяка неделя лиsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение2 ра и 4 неделя от месеца има срещи аз тая неделя имах работа сигорно 4 тата неделя ще дойда
Срещите са всяка ВТОРА и ПОСЛЕДНА неделя на месеца !Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от momo Покажи съобщениеУтре, 28-ми ще има ли среща?
Дайте да се съберем повечко хора
Comment
-
Първоначално публикувано от momo Покажи съобщениеВ 14 часа ли?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеУтре май на бояна се събираме ...sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
Comment