If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко е ток ама много бързи голфове се събират.... че и смели засилват срещу витрините и разни булки със зелени дрешки мият кристалните стопове и лъскат таблото ....
Аз известно време няма да идвам защото се оказа, че не съм счупил каре а скорости
Симптомите бяха на каре - скоростите си се включват обаче не тръгва на никъде, при поглед отдолу обаче се вижда теч от скоростната кутия ( ако колата работи ) + това карето се оказа здраво
Аз известно време няма да идвам защото се оказа, че не съм счупил каре а скорости
Симптомите бяха на каре - скоростите си се включват обаче не тръгва на никъде, при поглед отдолу обаче се вижда теч от скоростната кутия ( ако колата работи ) + това карето се оказа здраво
Леле брат ... много тежко ти тръгна ... ... Дано излезе нещо по тънко .... и дано бързо се включиш в движението ....
Давай да помагаме в търсене на скорости от какво стават напиши и дали ще слагаш втора употреба де или ще правиш твойте.
А вчера пак доста си поговорихме и после имаше дръпки по Сливница
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Вчера ми звъня един човек за двигателя,ако го вземе да знаеш че имам скорости
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Давай да помагаме в търсене на скорости от какво стават напиши и дали ще слагаш втора употреба де или ще правиш твойте. :
Няма как да ги правя щото ми е пукнат корпуса - дори да се завари не е надеждно, така че други скорости, няма да са нови естествено - втора ръка, стават само от Gtv turbo и 164 turbo ако не се лъжа ...
Вчера ми звъня един човек за двигателя,ако го вземе да знаеш че имам скорости
Брат аз щях да ти звъня да говорим - знам, че продаваш целия, така че можеше да се споразумеем да взема всичко и да си имам части на воля - ама предпочитам да взема само скоростите, че напоследък много разходи и съм малко зле финансово, все пак каквото и да стане с евентуалния купувач - дръж ме в течение ...
Викторе това със скоростите е много неприятно дано да си я оправиш бързо. Което ме навява на мисълта че и моите скорости нещо се ебават напоследък влизат все по трудно и по трудно....зема да погледна най накрая дали измам масло изобщо в тях
Викторе това със скоростите е много неприятно дано да си я оправиш бързо. Което ме навява на мисълта че и моите скорости нещо се ебават напоследък влизат все по трудно и по трудно....зема да погледна най накрая дали измам масло изобщо в тях
Не е шега работа - земи си смени маслото даже му сложи една добавка, че после
Колкото до моите - аз ги счупих от ръчка не от друго ...
Няма как да ги правя щото ми е пукнат корпуса - дори да се завари не е надеждно, така че други скорости, няма да са нови естествено - втора ръка, стават само от Gtv turbo и 164 turbo ако не се лъжа ...
Брат аз щях да ти звъня да говорим - знам, че продаваш целия, така че можеше да се споразумеем да взема всичко и да си имам части на воля - ама предпочитам да взема само скоростите, че напоследък много разходи и съм малко зле финансово, все пак каквото и да стане с евентуалния купувач - дръж ме в течение ...
Не че нещо имам в предвид но от 166 на стават ли, има го и там тоя мотор
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Нямаш ядове
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Колеги тази събота се очертава да бъде мн интересно на същото място ще има доста екзотични коли и то много аз мисля да доида и четвъртък и събота 100%!!!!
Comment