Известие

Collapse
No announcement yet.

Тенис на маса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Искрено се надявам и аз, но това не пречи събота да сме в Южния примерно
    Arena Coast Customs

Comment

Не пречи разбира се. Аз междудругото вчера поиграх в западния парк с една девойка. Няма да казвам как се разви играта, че ще почна да се червя, но в своя защита ще кажа, че тя имаше разсейващо преимущество над мен. Утре май пак ще поиграем.
      Btw защо не се преместим в западния парк, където играхме последния път, та поне да сме на нормални маси.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Аз съм за
        Arena Coast Customs

Comment

бягате ми далеч, а?
          до уикенда се надявам да оздравея, че и на пържоли ме канят

пържоли или гимнастика, дат'с дъ куесчън, ъммм
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Хехе, не сме ти толкова далеч
            Иначе не за друго, но масите поне са нормални
            А ти въпроса добре го зададе, но нали се сещаш, че после една пържола е = на мнооого гимнастика

Comment

Нее, предлагаме да те повозим от вас до Западния Иначе спорт и после винско
              Arena Coast Customs

Comment

само да оздравея, може и двете, да няма обидени и неизядени
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз предпочитам да сам от необидениете, че нещо да бъда изяден не ме блазни
                  Иначе аз ще мина да ви събера всичките бре...на рамката на колелото има място да се метнете до един Сравнително меко вози. Задния амортисьор даже ще трябва да го натегна, че иначе ще клекне съвсем. Предния си е твърд попринцип, така че той ще ви поеме идеално
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 12:00.

Comment

А къде се намират точно масите. Навих и сестра ми да дойде (тя за разлика от мен е запалена) и както се очертава да е хубаво времето и аз да се раздвижа
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                      А къде се намират точно масите. Навих и сестра ми да дойде (тя за разлика от мен е запалена) и както се очертава да е хубаво времето и аз да се раздвижа
                      Амииии...погледнах сега в bgmaps да сложа карта, ама там малко липсват от пътеките в самия парк, та ще сложа един screenshot като ориентир горе долу къде трябва да се стигне пък ако се оправите и по описанията които ще сложа ок. Ако не може да се разберем накъде да се чакаме и да ви заведа. За мен няма значение къде. Аз съм с булдозера и минавам навсякъде Та ако влезнеш от централния вход от към Сливница вървиш малко направо и после хващаш пътеката наляво, но така, че не да се движиш успоредно на Сливница ами диагонално да се отдалечаваш от нея. Иначе и с хора е пълно като попиташ къде са тенис масите или обновената градинка с катерушките до влаковата линия веднага ще те опътят. От централния вход е на 2 мин пеша.
                      Attached Files
                      Last edited by detelazurno; d.m.y г., 12:13.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Амииии...погледнах сега в bgmaps да сложа карта, ама там малко липсват от пътеките в самия парк, та ще сложа един screenshot като ориентир горе долу къде трябва да се стигне пък ако се оправите и по описанията които ще сложа ок. Ако не може да се разберем накъде да се чакаме и да ви заведа. За мен няма значение къде. Аз съм с булдозера и минавам навсякъде Та ако влезнеш от централния вход от към Сливница вървиш малко направо и после хващаш пътеката наляво, но така, че не да се движиш успоредно на Сливница ами диагонално да се отдалечаваш от нея. Иначе и с хора е пълно като попиташ къде са тенис масите или обновената градинка с катерушките до влаковата линия веднага ще те опътят. От централния вход е на 2 мин пеша.
                        Мисля да се възползвам от предложението ти да се чакаме някъде, че на мен ми е тъмна индия малко този парк. Така че ако е хубаво времето (не вали) може да си направим срещичка (където кажеш, че е добре да си оставя колата) и да се пораздвижа
                        sigpic
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Мисля да се възползвам от предложението ти да се чакаме някъде, че на мен ми е тъмна индия малко този парк. Така че ако е хубаво времето (не вали) може да си направим срещичка (където кажеш, че е добре да си оставя колата) и да се пораздвижа
                          Ок, значи правиш следното. Идваш от Люлин и тръгваш по Сливница все едно ще изкачваш моста над Захарна фабрика. Задължително се движиш в тази посока, а не в обратната, тъй като завоя, за който ще прочетеш след малко може да се направи само ако си в тази посока. Малко преди да се качиш на моста може да се завие в дясно (мястото което съм очертал с кръгче) там като свиеш си намираш място където искаш и се паркираш. Изчакваш един подозрително познат тип с червено-черно колело (демек аз) да дойда да ви взема. От там до масите са има няма 300-400 метра по права линия. Аз Pastora на едно друго място съм го светнал да паркира ама то първо, че това, което ти казах на теб е по-централно, второ, че на него му е по-удобно заради посоката от която идва и трето, че е малко по-забутано...ако на него му се обяснява да дава инструкции. Мен ме мързи И сега остана да се уговорим нещо за час, за да знаем в колко да се съберем Аз казвам нещо от сорта на 14:00? Въпреки, че тогава може да са полазили прилично много хора и да поизчакаме за маса, но може и по-рано на мен ми е все тая
                          Attached Files
                          Last edited by detelazurno; d.m.y г., 16:17.

Comment

Ми аз след 12 съм навит (че съм си поспалан), така че кажете вие час.
                            sigpic
                            BMW 316 Compact '95

Comment

Момчета, гледайте да е по-раничко, че следобедите събота и неделя в Западен Парк си става направо навалица на масите. Иначе там масите за железни са доста добри, става игра... Иначе, ако държите на открито, идете на Спортна София, там е полу-открито, в смисъл има тента. Трябва да се запазват предварително часове, най-добре до към 10-11 да се запази за 16-17ч. , защото и там се изсипват доста хора. Масите са тип Outdoor, уж дървени, но някак по-бавни. 6 лв. на час е. На Дианабад е хубаво, има 10-12 маси. Там проблемът е, че нещо им се свиди да пускат вентилацията и става доста задушевно.
                              Last edited by Sam76; d.m.y г., 16:58.
                              Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                              ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Когато кажете, аз за час нямам претенции засега Иначе ако някой е в района Лагера - Красно село мога да го взема или да се разберем за познато му място някъде и да кара след мен Добра е идеята и за по-ранен час, но...
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X