Известие

Collapse
No announcement yet.

Тенис на маса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз ако не вали идвам, примерно 14 часа, нали така ?
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
      Аз ако не вали идвам, примерно 14 часа, нали така ?
      Ако искаш може и 13:30. По-рано обаче не мога. Аз обаче ще седя до 15:20 най-късно, че за после съм си възложил една задачка, след което излитам към кънките.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Не знам дали ще приключа в 13:30, по-добре 14 часа, пък колкото-толкова.
        Arena Coast Customs

Comment

• Не знам дали ще приключа в 13:30, по-добре 14 часа, пък колкото-толкова.
          Arena Coast Customs

Comment

• Ами добре. Значи 14:00 на масите в западния парк. Който желае да заповяда. Който не зна къде са да си казва докато е време, че да няма после сърдити.

Comment

• Аз за утре отпадам.. Сладващия път явно .. :S
              Ars longa vita brevis!

Comment

• Та от всички сериозници, останахме 2-мата несериозни, тоест тези, които винаги са били почти присъствие
                Arena Coast Customs

Comment

• Хах, стига де, Никиии, следващия път ще дойда .. А и на всичко отгоре сте ми на майната си в многоточието. . Така че не се оплаквай :Р
                  Ars longa vita brevis!

Comment

• Нищо, табле тенисът пропадна, не ни се играе кален тенис
                    Arena Coast Customs

Comment

• Попринцип в зимния дворец в студентски има закрит тенис на маса, както и на още едно място но не мога точно да го обясня.. 6 лева на час ако не се лъжа или 8?

Comment

• Първоначално публикувано от FEMINEMA Покажи съобщение
                        Попринцип в зимния дворец в студентски има закрит тенис на маса, както и на още едно място но не мога точно да го обясня.. 6 лева на час ако не се лъжа или 8?
                        6 е в зимния ама не знам дали съществува още. Май не. В интерес на истината всяка седмица ходим там и все още не сме се сетили да проверим, но това е защото тенис на маса не сме играли от лятото и също от тогава не сме повдигали въпроса кога и къде ще играем.

Comment

• На мен много ми се е доиграло и ако се събирате, пишете едно ЛС, фиатаджията да ви понакаже, че и аз от лятото не съм играл
                          За зала намеквам, разбира се
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Аз ходих в зимния преди около месец, има само1 маса(в една стая до билярда), но е там.
                            Другите може да въртят билярд и да се сменяме =) а съответно има и маси..
                            Last edited by FEMINEMA; d.m.y г., 19:01.

Comment

Working...
                            X