Аз разбрах за ЕКО-то на България към 20:30....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеАз разбрах за ЕКО-то на България към 20:30....?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеИма ли алфисти !?!?
Дайте малко инициатива покажете.. обичайните заподосрени HACCP , Zahari_ , Alexandrov70 , kaloiannnnn, speedddddd , Tedo, fnt , detelazurno , soldier , alfaro76 !?
Наистина моля ВИ да се организираме за сряда или четвъртък за към 19:30 - 20:00ч , да направиме едно ОМВ (или каквото решите) ...кой - когато и където му е удобно !
П.С.: Уф, аз на оня, дивия, щях уж да му се обаждам тия дни ама нещо.... Кажи му, че и това ще се случи рано или късно
ПП.С.: Добре че беше днеска пасторчето да ме подсети, че тоя форум все още съществуваThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеРазгледа ли хондата?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеНеможах да я видя добре,видях че е с черен кожен салон,доста испъната,задницата и беше доста стеснена и ми се струва че на тоя студ ще върти гъза много,абе пиличка си беше ако я набарам ще и дам цялата гаЗЗЗsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеЕй като се събирате звъннете едно телефонче, че не влизам често във форума а ми е домъчняло за вас
Ето го батко бе!!
Ае ако има нещо и аз мога да мина!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеЕто го батко бе!!
Ае ако има нещо и аз мога да мина!Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеЕми то и ние не знаеме за срещите щото се правят шаноКазвайте ги тея работи и ние да идваме!
ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение....... Казвайте ги тея работи и ние да идваме!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеКойто е питал е разбрал, кога и къде се събираме
ПоздравиPeugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеЙес беее! Как не съм се сетила да ти пиша да те питам!
ПоздравиALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеЕвала, тъкмо и мен ме подсети как да разбераsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеХубаво ще питаш, но първо трябва да разберем, кой организира срещите.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеА всъщност, не трябва ли да разберем първо къде е Цвятко?
пс Та кога ще има среща гореща?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment