If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Беше изключително оживено днес и бяхме посетени от една известна легенда, имаше замерки и т.н., но нека другите споделят Има и клипове, очаква се включване от VFTI и D_I_V_A_K_A с тях
Беше изключително оживено днес и бяхме посетени от една известна легенда, имаше замерки и т.н., но нека другите споделят Има и клипове, очаква се включване от VFTI и D_I_V_A_K_A с тях
Да определено днес бе по-оживено и забавно, дано и за напред да е така А клиповете съм ги дал на Венци, че да ги качи и предполагам, че утре ще са готови Днес лично според мен срещата беше страхотна!!!
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Днес ми беше първата среща и останах много доволен . Занапред когато имам възможноста да дойда пак ще го направя. А километрите не са 100 а около 70 . Btw беше ми неудобно да показвам потенциала на бегачката ми , за да не засрамя колегите Здраве и любов на всички .
Много хора, много нещо За пръв път се събираме толкова коли.
А голямата изненада за мен лично беше присъствието на Венци Да вземеш пак да дойдеш, ей! Не те бях виждал от големия снег през летото на 49-та!
Вчера 100 пъти го повторих ама никой не пожела да чуе затова ще го напиша тук на видно място.
Докато сме на паркинга никакви прекъсвачи, ръчни, изпилени гуми и т.н.! Моля въздържайте се от подобнни изпълнения тъй като вече си имахме проблем с полицията заради подобни геройства, а охраната на Арената все още гледа накриво когато види Алфа влизаща на паркинга! За наше добро е!
пак ли са идвали аз като си трагнах се разминахме на светофара кам АРЕНА! е накрая нияма да ни пускат или ще напишат актове и ще се дават излишни пари!!!!!
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СМЕНИМ МЯСТОТО С "КАУФЛАНД"ДА СЕ УСПОКОЯТ НЕЩАТА И КОЙТО ИСКА ДА СЕ БЯГА ИМА КАДЕ И ТРАСЕТО Е ПО ДЪЛГО И НЯМАРАЙОННИ УПРАВЛЕНИЯ НА БЛИЗО!!!
LUXURY FUNEBRI CARS Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
пак ли са идвали аз като си трагнах се разминахме на светофара кам АРЕНА! е накрая нияма да ни пускат или ще напишат актове и ще се дават излишни пари!!!!!
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СМЕНИМ МЯСТОТО С "КАУФЛАНД"ДА СЕ ОСПОКОЯТ НЕЩАТА И КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВЯГА ИМА КАДЕ И ТРАСЕТО Е ПО ДЪЛГО И НЯМАРАЙОННИ УПРАВЛЕНИЯ НА БЛИЗО!!!
Не те за актове там няма как да ни пишат, защото нямат основание, това е частен паркинг. Вчера не сме имали проблеми, но принципно ако дойдат, само могат да ни разгонят и да ни развалят кефа. Абе ще го измислим за сега там си е добре, евентуално може като е лудница на Арена (петър,събота) да се сабираме на Кауфланч, а не да се чудим къде да се паркиреме. Ще го обсъдим някой път на някоя среща. А иначе на Кауфлад е същата история като на Аренат от към полиция ако се пили продължително и там охраната ще викне чичко полицай.
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Не те за актове там няма как да ни пишат, защото нямат основание, това е частен паркинг. Вчера не сме имали проблеми, но принципно ако дойдат, само могат да ни разгонят и да ни развалят кефа. Абе ще го измислим за сега там си е добре, евентуално може като е лудница на Арена (петър,събота) да се сабираме на Кауфланч, а не да се чудим къде да се паркиреме. Ще го обсъдим някой път на някоя среща. А иначе на Кауфлад е същата история като на Аренат от към полиция ако се пили продължително и там охраната ще викне чичко полицай.
Да де ама от съседните блокове на арената се дразнят на подобни изпълнения, и дори да не са от нас, пак нас обвиняват
Comment