Aми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя какво
Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеAми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя каквоArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНикак не е малко, почти не остава какво да се прави по атмосферка след тези интервенции. Е, има - валове.За тях дори няма и да разпитвам има ли няма ли
Иначе евала. Най-после някой да не крие какво е правил по колата си. А ако вече излезне всичко няве....100%-товите модификации.....
Но сега започвам да се убеждавам, че TI-ката варви много, ама наистина много. Инетересно ще ми е да видя друга стокова 2-ка да се пусне с това QV. Тогава ще стане още по-ясно кои точно са вървжните колиThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеAми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя какво
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНо сега започвам да се убеждавам, че TI-ката варви много, ама наистина много. Инетересно ще ми е да видя друга стокова 2-ка да се пусне с това QV. Тогава ще стане още по-ясно кои точно са вървжните колиЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЯвно всеки знае различна версия на това какво е правено по кувето...
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеПо-скоро Ти-ката на Ачо да се пусне с друга стокова 146Ти, за да се види как вървят...СПоред мен това ще е по-интересното и ще се разберат много от въпросителните на този етапThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТой с валове ако дойде ще стане ясно още докато се паркираЗа тях дори няма и да разпитвам има ли няма ли
Иначе евала. Най-после някой да не крие какво е правил по колата си. А ако вече излезне всичко няве....100%-товите модификации.....
Но сега започвам да се убеждавам, че TI-ката варви много, ама наистина много. Инетересно ще ми е да видя друга стокова 2-ка да се пусне с това QV. Тогава ще стане още по-ясно кои точно са вървжните колиот QV то.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение......На 400м или нагоре толко ще върви Ti то че ще пада с един Икарусот QV то.
Аз съвсем не съм попитал това но карай да е весело. Иначе след тия доработки ако само 1 икарус прави срещу стокова кола.......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗащо? Ти какво знаеш да е пипано по тая кола?
Неща чути от 3-ти, 5-ти човек не ги приемам за достоверни...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
На ку-ве-то силата му, поне според мен силата му е в края на 2ра и през цялата 3та....дори 4та...а вие се пускате до 100км/ч там...и после спирачка.На стоков ТИ ще прави наистина голяма разлика...много повече от 1 икарус.
А информацията ми е от първа ръка на мен.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Леелее момчета 100 поста спамерска история.Тези неща не ги ли обсъждате на място с конкретните хора,или всеки изказва компетентно мнение.Тази вечер ще се събирате ли,за да знам с какво да дойда.Чеее...колегата ме гони да спирам чак в другия край на паркинга
.
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеНа ку-ве-то силата му, поне според мен силата му е в края на 2ра и през цялата 3та....дори 4та...а вие се пускате до 100км/ч там...и после спирачка.На стоков ТИ ще прави наистина голяма разлика...много повече от 1 икарус.
А информацията ми е от първа ръка на мен.
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеЛеелее момчета 100 поста спамерска история.Тези неща не ги ли обсъждате на място с конкретните хора,или всеки изказва компетентно мнение.Тази вечер ще се събирате ли,за да знам с какво да дойда.Чеее...колегата ме гони да спирам чак в другия край на паркинга
.
А ти си идвай спокойно с каквото можеш. Няма да те върнем
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ако за портване се брои залъскването на портовете на главата с пръстче и шкуртка,то значи главата е портната???
Освен това има чипче и маховик с 1кг по лек и алуминиева шайба отпред,те това е.
А относно генерацията ........даже е изгнила и е с леко пробита гъвкава връзка,което по свой начин ебава ландата.
Просто на Миро 145-та върви и това е,154 коне или пърлета,ама накзват и то яко.
И конете не си ги измислям има дино графика!!!!!!
Така ,че си правете изводите колко ви вървят колите!!!!
Comment
-
154 коне на колелата викаш тва?
И като ги сметнеш със загубите, дето ти ше каеш, като по-образован в тая работа, колко 10-15% са...станаха 180тина май?И като сложиш, че Миро е 50кг примерно, а тая 145-ца не тежи кой знае колко многоLast edited by Satanism; d.m.y г., 18:32.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Добре не мога да разбера, защо водите чуждите битки, нито аз нито Миро сме писали нещо, че да се почнат такива спорове. Накрая с него хванахме и си стиснахме ръцете за гонките и готово. Вие тука ще се избиете братче. Виждал съм хора който не могат да губят и се оправдават, ама такова нещо не съм виждал, какво значение има с колко ще ме бие дали с 1 фар или с 1 самолет, факт е,че ме бие, сега с колко, мисля че няма голямо значение. ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment