Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Aми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя какво
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Aми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя какво
      Никак не е малко, почти не остава какво да се прави по атмосферка след тези интервенции. Е, има - валове.
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        Никак не е малко, почти не остава какво да се прави по атмосферка след тези интервенции. Е, има - валове.
        Той с валове ако дойде ще стане ясно още докато се паркира За тях дори няма и да разпитвам има ли няма ли
        Иначе евала. Най-после някой да не крие какво е правил по колата си. А ако вече излезне всичко няве....100%-товите модификации.....
        Но сега започвам да се убеждавам, че TI-ката варви много, ама наистина много. Инетересно ще ми е да видя друга стокова 2-ка да се пусне с това QV. Тогава ще стане още по-ясно кои точно са вървжните коли
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Aми аз доколкото разбрах има генерация леко правена, чип с ДОСТА агресивни карти, олекотени шайби и маховик, освен това, доколкото разбрах е правено и по мотора нещо на главата...и пропускам нещо, ама в момента не мога да се сетя какво
          Явно всеки знае различна версия на това какво е правено по кувето...

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Но сега започвам да се убеждавам, че TI-ката варви много, ама наистина много. Инетересно ще ми е да видя друга стокова 2-ка да се пусне с това QV. Тогава ще стане още по-ясно кои точно са вървжните коли
          По-скоро Ти-ката на Ачо да се пусне с друга стокова 146Ти, за да се види как вървят...СПоред мен това ще е по-интересното и ще се разберат много от въпросителните на този етап неща
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Явно всеки знае различна версия на това какво е правено по кувето...
            Защо? Ти какво знаеш да е пипано по тая кола?

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            По-скоро Ти-ката на Ачо да се пусне с друга стокова 146Ти, за да се види как вървят...СПоред мен това ще е по-интересното и ще се разберат много от въпросителните на този етап
            Ами да се пусне де, ама аз не знам кой друг идва с TI

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Той с валове ако дойде ще стане ясно още докато се паркира За тях дори няма и да разпитвам има ли няма ли
              Иначе евала. Най-после някой да не крие какво е правил по колата си. А ако вече излезне всичко няве....100%-товите модификации.....
              Ti то върви точно колкото сток Ti. 145/146 2,0ts. върви прилично дори и сток и това е истината. На 400м или нагоре толко ще върви Ti то че ще пада с един Икарус от QV то.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                ......На 400м или нагоре толко ще върви Ti то че ще пада с един Икарус от QV то.
                Е и? Това показва какво?
                Аз съвсем не съм попитал това но карай да е весело. Иначе след тия доработки ако само 1 икарус прави срещу стокова кола.......

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Защо? Ти какво знаеш да е пипано по тая кола?
                  Ами аз съм го написал това, което със сигурност го знам (качествена ревизия на мотора + мн добър чип от Бобо), че е правено по колата малко по-горе...Вече, ако има и нещо друго нека собственика да си каже...

Неща чути от 3-ти, 5-ти човек не ги приемам за достоверни...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• На ку-ве-то силата му, поне според мен силата му е в края на 2ра и през цялата 3та....дори 4та...а вие се пускате до 100км/ч там...и после спирачка.На стоков ТИ ще прави наистина голяма разлика...много повече от 1 икарус.
                    А информацията ми е от първа ръка на мен.

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Леелее момчета 100 поста спамерска история .Тези неща не ги ли обсъждате на място с конкретните хора,или всеки изказва компетентно мнение.Тази вечер ще се събирате ли,за да знам с какво да дойда.Чеее...колегата ме гони да спирам чак в другия край на паркинга .
                      sigpic
                      ex 147 JTD by Turbon
                      Giulietta multiair - the new passion

Comment

На ку-ве-то силата му, поне според мен силата му е в края на 2ра и през цялата 3та....дори 4та...а вие се пускате до 100км/ч там...и после спирачка.На стоков ТИ ще прави наистина голяма разлика...много повече от 1 икарус.
                        А информацията ми е от първа ръка на мен.
                        Е стига бе...чак 100. Аз с 1,4 стигам до 140. Ти до колко искаш. 200? Аз повече от 160 не виждам смисъл.

Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщение
                        Леелее момчета 100 поста спамерска история .Тези неща не ги ли обсъждате на място с конкретните хора,или всеки изказва компетентно мнение.Тази вечер ще се събирате ли,за да знам с какво да дойда.Чеее...колегата ме гони да спирам чак в другия край на паркинга .
                        Ощо взето не. Има дръпка. После аху-иху и след това се започва тук във форума А ти си идвай спокойно с каквото можеш. Няма да те върнем

Comment

• Тази вечер ще има ли някой Арената?
                          Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• Ако за портване се брои залъскването на портовете на главата с пръстче и шкуртка,то значи главата е портната???

Освен това има чипче и маховик с 1кг по лек и алуминиева шайба отпред,те това е.
                            А относно генерацията ........даже е изгнила и е с леко пробита гъвкава връзка,което по свой начин ебава ландата.

Просто на Миро 145-та върви и това е,154 коне или пърлета,ама накзват и то яко.

И конете не си ги измислям има дино графика!!!!!!

Така ,че си правете изводите колко ви вървят колите!!!!
                            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• 154 коне на колелата викаш тва?
                              И като ги сметнеш със загубите, дето ти ше каеш, като по-образован в тая работа, колко 10-15% са...станаха 180тина май?И като сложиш, че Миро е 50кг примерно, а тая 145-ца не тежи кой знае колко много
                              Last edited by Satanism; d.m.y г., 18:32.

OEM & Ventura Garage

Comment

• Добре не мога да разбера, защо водите чуждите битки, нито аз нито Миро сме писали нещо, че да се почнат такива спорове. Накрая с него хванахме и си стиснахме ръцете за гонките и готово. Вие тука ще се избиете братче. Виждал съм хора който не могат да губят и се оправдават, ама такова нещо не съм виждал, какво значение има с колко ще ме бие дали с 1 фар или с 1 самолет, факт е,че ме бие, сега с колко, мисля че няма голямо значение. ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА!
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X