If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера, ходейки към баща ми минах за 10мин през Арената. Заскохме с mimouzunov и някакъв мотирист, който каза, че живее в съседния блок ни помоли след 12 часа да не се въртим и да не пилим гуми. На края завърши с това, че има джип с каско и ролбари и, че, ако продължаваме в същия дух ще мине и ще ни събере всичките коли дето сме спряли там
Ха ха, можеше да мине само с молбата без да заплашва, ние сме разбрани
Днес ела на лука да направиме една дръпка с ЖТД-то ако си навит може да се събереме пред арената първо и от там 22:30 на магистралата
Няма да мога, защото съм поканен на едно купонче по-късно
А дали той с тоя мотор дето е дошъл невдига 10 пъти повече шум в късните часове?! Ае присмяла се куката на кривото дърво.... комплексар е човека просто
Всички изведнъж големи тарикати започнаха да стават. В случая май избрахме погрешното място в погрешното време за събиране. Виждат, че се събираме повечко хора и веднага ни нарочиха нас. А нещо да кажат за бабитите които влизат завъртат се няколко пъти и си тръгват?! Проблема е че след такова изпълнение ние сме тези, които оставаме на паркинга и затова нас ни обвиняват! Как не съм бил там да му обясня аз някои неща! Утре (ако няма изненади) ще се върна и ще намина към арената та барем го видим пак тоя индивид!
То снощи както си приказвахме, един с бумер взе завоя с вратите и си замина. Иначе нямаше ексцесии и разправии, явно трябва да има продължително свирене с гуми
Слави - не съм бил на люлинска среща по една или друга причина от доста време насам. Докато на арената съм почти всяка вечер (преди да се счупи колата). Всичко това обаче не означава че съм загърбил люлинските срещи и приятели(Чухте ли всички -не искам да има сърдити - няма за кво!)
Пичове надявам се скоро пак да се видим на Алфа сбирка, че тая седмица съм Джони Уокър!!!
То снощи както си приказвахме, един с бумер взе завоя с вратите и си замина. Иначе нямаше ексцесии и разправии, явно трябва да има продължително свирене с гуми
Проблема е, че като има такива изпълнения тия от съседните блокове веднъж ще си затраят, вроти път ще си затраят и на третиа път ще викнат полиция. И кой мислиш, че ще го отнесе?! Ние, защото сме си направили сбирката там и на тях това им е достатъчно, за да ни направят проблем.
Comment