Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Брат, няма нужда да ходя да се доказвам пред никой друг. Всичко което правя е за кеф. Като решите да правите простотии непременно свиркайте. Вътре съм и с двете десни гуми
    Просотии правим щом валне малко дъжд. Сега и снега чакаме. Но моля като идваш не се връткай на паркинга, че идва полиция и ни правят проблеми. Обикновено излизаме от паркинга и навън става всичко. Ще те викнем някой път да те прекараме по дрифт пистата
    Аз малко с едната гума държа само и често другата изтърва та се завъртам като пумпал, но пък се стремя да я държа. Последно с дивака правихме разни въртели насам натам, но това за съжаление беше поне преди около 2 месеца, че в последствие неговата кола беше извън строя. Сега отново е в играта и просто трябва да се съберем някой път
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Скоро се очертава да си изкарам колата от бокса, може да направим среща за по чайче на открито ? Примерно другата седмица понеделник-вторник ?
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
        Скоро се очертава да си изкарам колата от бокса, може да направим среща за по чайче на открито ? Примерно другата седмица понеделник-вторник ?
        Естествено, че ще направим срещичка, повода трябва да се оважи, а през зимният сезон, срещите ще ги преместим в кафето на снайпер ( "Болид" ) или на ОМВ Люлин, но ще се пише предварително къде точно ще се събираме. Айде Ники успех и ще чакаме с нетърпение да видим отново белисимата. Липсва ни!!!
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• как нЕма да ти липсва, нали с нея изневери на 146цата на Италфеста...
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
            как нЕма да ти липсва, нали с нея изневери на 146цата на Италфеста...
            Шшшъъът не съм изневерил на никой, просто си припомних старите времена със 155-та ама ТИ-ката ми пасва по-добре, като обувка си ми е Няма втора такава

П.С. Днес ще палим колата на Алфредо да си поговорим и малко с нея, че нея ептем я забравихме
            Ама скоро пак ще е по улиците на нощна София и ще буди околията Нямам търпение!
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              П.С. Днес ще палим колата на Алфредо да си поговорим и малко с нея, че нея ептем я забравихме
              Ама скоро пак ще е по улиците на нощна София и ще буди околията Нямам търпение!
              A догодина пак с 200+ посока Съни бийч
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• днеска някъде ще се ходи ли ?> ако измислите нещо звъннете 1 телефонче ...
                Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• Колеги,утре вечер към 22:00 дали ще има някой?Може да ми се отвори път на там,ако се събирате ще мина
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                    Колеги,утре вечер към 22:00 дали ще има някой?Може да ми се отвори път на там,ако се събирате ще мина
                    Аз няма да съм със сигурност, дайте ориентир за кафето на човека бре ))
                    Arena Coast Customs

Comment

Колеги,утре вечер към 22:00 дали ще има някой?Може да ми се отвори път на там,ако се събирате ще мина
                      Трудно е да се каже. Откакто стана студено и не се събираме се виждаме само аз, Ачо и Тити и ходим в кафето при Марио. Та обикновено се чуваме в последния момент и се разбираме за след 10-15 мин да сме там. Ти по кое време ще минаваш? Аз след малко заминавам, че имам едно пътуване, но вечерта ще се върна и ще ходя на кънки, което ще рече, че някъде около 21:30 евентуално ще се съберем ако се събираме. Ако искаш остави едно телефонче, че аз твоя го нямам пък ще ти звънна ако има събитие.

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Аз няма да съм със сигурност, дайте ориентир за кафето на човека бре ))
                      Е Ники, той Ники (и двамата сте Ники ) да не е малък бре?! То си пише поне на 10000 места адреса на кафето. А аз така или иначе не го знам наизуст. Знам къде е, но не и адреса. Най-кратко мога да го опиша така - подминаваш Билата в Люлин в посока пощата. Подминавш и пощата и така докато не стигнеш последния блок отляво. Там е кафе "Болид". Има надпис Еврофутбол отгоре. Накратко казано като минеш тунела все направо и чакаш да стигнеш последния блок отляво.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Хубаво е че ми казахте къде се събирате защото си мислех,че се събирате на кафе вътре в Арената Аз ако не се забавя много или не ми се развалят плановете,ще звънна
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

Хубаво е че ми казахте къде се събирате защото си мислех,че се събирате на кафе вътре в Арената Аз ако не се забавя много или не ми се развалят плановете,ще звънна
                          Споко ние сме там до късно. Така че, тази вечер ако има желаещи, заповядайте, ние сме в Болид-а

Comment

• Аз за съжаления отпадам, надявам се тия дни да се съберем да се видим

Comment

• някой ще ходели.

Comment

• Ще има ли някой тая вечер в кафето , че така и така ще съм в блока при едно приятелче
                                156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Working...
                                X