If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз щях да дойда, ако не ме беше ядосала пак кошарата, че прекъсва в ниските, та сега се занимавам с кабели, свещи, бобини, комутатори, гумички и т.н. глупости. Като е в кондиция, ще пиша да се съберем на по коняк и открито
Сигурен съм обаче, че на тоя сладур мамин дето ми цъка анонимни отрицателни репутации на безмислени постове, като горния например, ще му измръзнат сланините
Споко и при мен е така, ама вече поне се знае кой е, още малко има аванта да ни полази по нервичките.
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
На безмислени постове, които не са отправени към никой конкретно и които като цяло не казват кой знае какво. А ако не съм писал доста време хващат някой стар пост и цъкат на него. Ето. Последно на този пост имам отрицателна анонимна репутация:
Защото не си казал истината в очите на подходящите хора
Аз само не мога да разбера. Въпросния потребител за репутацията и за форума ли живее?! Риторичен въпрос разбирасе. Много малко ме вълнува. С подобно изпълнение нито ще ме ядоса някой, нито ще ми накриви шапката. Който не ме познава той не знае какво олимпийско спокойствие цари вътре в мен.
i can loose my heart tonighttttt auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kolkooooooooo mi eeeeeee tejkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo
Момичета, колата вече ми е в час, предлагам да направим една последна среща на открито вторник вечер (тогава го дават по-топло, около 22 през деня), нещо като закриване на сезона на открито ? Който е навит и ще мине, моля да сподели, че да не вися сам
Comment