Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Ние не ядеме свинско
    Поправка! ТИ не ядеш свинско. Иначе и аз го избягвам. Та в тоя ред на мисли и на пилешки пържоли съм доволен.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Поправка! ТИ не ядеш свинско. Иначе и аз го избягвам. Та в тоя ред на мисли и на пилешки пържоли съм доволен.
      А пък аз пия Джеймсън и то много, и напоително. А, Ася пие скъпо червено вино, коняк и бейлис понякога... А, пия и скъп ром
      Arena Coast Customs

Comment

А пък аз пия Джеймсън и то много, и напоително. А, Ася пие скъпо червено вино, коняк и бейлис понякога... А, пия и скъп ром
        Нали знаеш моето отношение към алкохола?! Е, като ми прекрачиш прага се чувствай като у дома си особено когато отвориш барчето. Гарантирам дори, че алкохола там е отлежал поради простата причина, че дори не го докосвам, а количествата...ще се наквасиш. Много пъти при това

Comment

Тъй де, но какъв ще е повода да го вземем, като няма

Хахах това да ти е проблема, повод ще намерим, идва 5-ти може да ми направите един подарък на мен и на останалите

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Нали знаеш моето отношение към алкохола?! Е, като ми прекрачиш прага се чувствай като у дома си особено когато отвориш барчето. Гарантирам дори, че алкохола там е отлежал поради простата причина, че дори не го докосвам, а количествата...ще се наквасиш. Много пъти при това
          А и си траеш така ли, другият път като аз пракрача прага ти, познай къде щя се навра за престоят си при теб.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            ....
            А и си траеш така ли, другият път като аз пракрача прага ти, познай къде щя се навра за престоят си при теб.
            В хладилника? В печката? А, отбий се през пералнята, и после покрай простора!

Comment

Туй покана ли е?

Аз го измислих - Ася прави пържоли, Митко носи алкохол, аз и Ачо се грижим всичко да свърши

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                Туй покана ли е?

Аз го измислих - Ася прави пържоли, Митко носи алкохол, аз и Ачо се грижим всичко да свърши
                Може ли аз да се включа, Ася да се оправя с пържолите - какво общо имам с тях не знам. Аз само ще намаля драстично съдържанието на барчето
                Arena Coast Customs

Comment

• Вижте какво... Дайте да се съберем в Митко... С удоволствие ще меткам пържоли на скарата, a в същото време ще правя дегустация на отлежалото пиене, ... а вие си говорете за АЛФИ
                  Alfa 145 1,6 TS
                  Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
                    Вижте какво... Дайте да се съберем в Митко... С удоволствие ще меткам пържоли на скарата, a в същото време ще правя дегустация на отлежалото пиене, ... а вие си говорете за АЛФИ
                    Абе Фиат сектата се опитва да ни разконцентрира над чашките Не стига, че пуши на богато и харчи 22/100 в добрия случай...
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
                      Вижте какво... Дайте да се съберем в Митко... С удоволствие ще меткам пържоли на скарата, a в същото време ще правя дегустация на отлежалото пиене, ... а вие си говорете за АЛФИ
                      E т'ва е. Ася го измисли. Дайте сега да разберем къде живее тоя Митко и да ходим да му изядем пържолите и да му изпием пиенето!
                      Last edited by detelazurno; d.m.y г., 23:56.

Comment

E т'ва е. Ася го измисли. Дайте сега да разберем къде живее тоя Митко и да ходим да му изядем пържолите и да му изпием пиенето!
                        Отговорът на загадката е лесен

Comment

• да не прекръстим клубЪ на " Пържоли Coast Customs"
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Пържоли Скара Бира
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Добре де, малка грешка, вече е оправена Тамън и Слави ако е свободен, ще го викна да се похвали с новата помпачка, че и него най-накрая успях да го направя Алфист, след 2 години пилене и хвалене.
                              Ти ли бе, не се хвали много много, защото и тебе не те бива за сектант, неможач, продажник за неква бърлива мазда си даваш гъза

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                              Туй покана ли е?

Ачо, брат тебе бърже те искам да се предадеш, за да встъпиме в сила със Слави и да се покаже като Алфист

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Абе Фиат сектата се опитва да ни разконцентрира над чашките Не стига, че пуши на богато и харчи 22/100 в добрия случай...
                              Къде го тоя фиат бе ... объркал си се няма такъв, те не се чупат ...
                              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                                Къде го тоя фиат бе ... объркал си се няма такъв, те не се чупат ...
                                За моята алфетка говори. Тя харчи 22... Ще предавам скоро марката. Отивам в сектата на фиатите
                                Alfa 145 1,6 TS
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X