Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеБлагодаря .... ще намина днес тогава към 20:00 че по рано не мога!
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеМного ме яд, че чак сега виждам това мнение. Дано се зарибиш и пак да се появиш на Арената, че да видя твоята красавицаИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеСъс сигурност ще се видим там! Утре няма да мога, вероятно в сряда ще намина с удоволствие пак!
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеИнтересна среща стана вчера. Към Сряда-Четвъртък пак ще дойда живот и здраве и с новите джантета.LUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
-
Първоначално публикувано от baret_bg Покажи съобщениеТази вече се събрах ме доста хареса ми утре повече и така до края на .......... паркингаsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщениеДовечера ако не вали ще намина и азLUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
-
Comment