Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чудя се защо на дизелите сервизния комплект е по-богат , включва въже за теглене , кабели за ток.... ....пък и към гражданската им дават абонаментна карта за пътна помощ
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Гледам че сте все млади момчета,пък сте ми и "съседи",да взема да дода с печката да ви разтъркам бързите бензинови Алфи на някоя среща.Пък току виж си промените девиза за горивото и отоплението

Alexandrov70 по-добре кабели за ток,отколкото Пътна помощ!Едно време Глигана мисля беше пускал статистика колко и какви автомобили беше извозвал..та ми се въртят едни бензинки в повечко
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:10.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Предполагам искаш да ги търкаш с вълнен парцал и полир паста

Ми бензинки ще са , с тия лъжещи бензиномери

п.п. Ма ти сериозно ли?....

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

Вместо да го обръщаме на чат по-добре да се съберем някъде и там да си изпростяваме на воля

Comment

• Ааа не ама че пуши ..пуши,спор няма.Нооо...пушека изчезва бързо като колата,и до като дойде бензинката той вече се е смесил с въздуха

Пфуу това е майтап все пак..сега да не подпалите вечната тема дизел vs бензин.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Дизела е супер мотор ... ...за тежка механизация
              Той спора не е загасвал

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                Вместо да го обръщаме на чат по-добре да се съберем някъде и там да си изпростяваме на воля
                Аз съм за
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Гледам че сте все млади момчета,пък сте ми и "съседи",да взема да дода с печката да ви разтъркам бързите бензинови Алфи на някоя среща.Пък току виж си промените девиза за горивото и отоплението

Alexandrov70 по-добре кабели за ток,отколкото Пътна помощ!Едно време Глигана мисля беше пускал статистика колко и какви автомобили беше извозвал..та ми се въртят едни бензинки в повечко
                  Ъъъъъ за фиатките важи ли
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                    Световната тенденция , от не малко години е ,че над 60 % от новите продадени автомобили са дизел ,така, че това говори само по себе си.
                    Бензинови коли сега се търсят само малолитражки до 1.3-4 и топ версиите на моделите с големи и мощни бензинояди .Всичко най масово от 1.6 до 2.5 е само дизел

А пък и кво като чадат ,нали не чадат на нас
                    хубаво го им го рече, те го знаят ама не си го признават
                    Ти си представи само, ако спрат производството на газовите уредби
                    п.с.
                    и кажете ми моля, кой от "бензинджийте" си кара колата
                    както му е кеф,м? ... дааа никоййй и защооо??
                    Защото много горииии бензинчеее, като ги гледам как пълзят по улиците, чак жал ме хваща
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Важи за всички които имат време за губене и майтапи!
                      п.п. Той и аз съм с фиат браво с амблема на алфа ромео и стопове на опел астра (ама новата) както казват някой!

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:35 ----------

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                      п.с.
                      Защото много горииии бензинчеее, като ги гледам как пълзят по улиците, чак жал ме хваща
                      Градски ти май освен да караш с нафта я и пиеш Питаш и после сам си отговаряш
                      И ако позволиш ама само ако може да отговоря нали ......... АЗ! Каркам си я как ми е кеф а на мен ми е много КЕФ!
                      Избери Твоят ... SOUND
                      https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                        п.с.
                        Аз си я карам както ми е кеф, че дори и двете.
                        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Ако откъртиш допълнителните надписи иззодзаде

Comment

• Банда, аз предлагам утре да се посъберем пак на същото
                            OMV, аз мога да съм там около 20:30ч.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                            Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

п.с.
                              Хахах, Дидо, защо задаваш въпроси, на които знаеш отговора. Много добре знаеш, че аз винаги си карам както ми е кеф
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

п.с.
                                Чакай, чакай, чакай! Къде пък намеси и газта? Ако става въпрос за готвене, ок ама за каране

А що се отнася до карането - аз не помня някой път да съм се качил на тая кола и да не съм я чул как ръмжи. Това в случай, че това имаш предвид под "кара както му е кеф". Иначе мен всякак ми е кеф да я карам
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X