Известие

Collapse
No announcement yet.

Картинг в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Красна поляна в съботно неделни дни е добра идея, само да издебнем да е сухо.
    Тези дето идват може и да са подходящи. Хората идващи в четвъртък в пипълс имат нагласа за съботно или неделно каране.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Зарежете тия подобия на писти и картове!
      Брезник, 50 км. нова писта, нови картове - 4/6.5/9/15/22/28 конски сили.

Comment

Ти си като рекламен агент на "Конска" Пътя до там и обратно е време и бензин.
        Поне кажи цените там.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
          Зарежете тия подобия на писти и картове!
          Брезник, 50 км. нова писта, нови картове - 4/6.5/9/15/22/28 конски сили.
          А картове от 15/22/28 конски сили, ти ли ще ни осигуриш? Щото от пистата малко трудно ще ти измислят такъв.
          Аз нямам против де, особено ако уредиш някой шифтър, макар че там пистата е тясна и опасна за професионални машини...
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
            А картове от 15/22/28 конски сили, ти ли ще ни осигуриш? Щото от пистата малко трудно ще ти измислят такъв.
            Аз нямам против де, особено ако уредиш някой шифтър, макар че там пистата е тясна и опасна за професионални машини...
            Ако покриеш нормата за време и имаш желание караш 15/22/28 осигурен от пистата.

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            Ти си като рекламен агент на "Конска" Пътя до там и обратно е време и бензин.
            Поне кажи цените там.
            След Хасково и на повече от 100 км съм навит да ида но да карам картове, а не орязани косачки за трева. А за времето и парите всеки сам си преценява!

Comment

Първоначално публикувано от aMoRe Покажи съобщение
              Ама аз съм жена бе хаха [COLOR="Silver"]

.............
              Е хубаво де. Прощавай. В такъв случай променям изкзването си на не си казала не сме отишли.
              Така или иначе като гледам какви са условията....
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ако покриеш нормата за време и имаш желание караш 15/22/28 осигурен от пистата.
                Интересно защо не съм обърнал внимание на тази оферта, още повече проблем там с нормите нямам... но така или иначе, аз на Конска с бегачка не бих се пуснал. Там реално, зона за сигурност няма и е много опасно с мощна машина, особено за някой, който дори да кара добре, не се занимава редовно с подобен тип каране.

А "косачките за трева", ако са с хубави двигатели, шасита и правилните зъбчатки, могат и доста емоции да носят. Хасково обаче е сред лидерите по "картове в трагично състояние", така че...
                Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
                  Аз преди 2 седмици ходих на Бенковски. 20 лева - 30 минути и след това не мога да стана от карт-а 10 минути ... Бях се схванал на куче.
                  Предполагам ще е добре да опиташ две серии от по 20 минути, с 5 мин пауза между тях, с каска и гащеризон, темп на въздуха 33, на асфалта 45, и тогава да видиш какво шоу е.....

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

След Хасково и на повече от 100 км съм навит да ида но да карам картове, а не орязани косачки за трева. А за времето и парите всеки сам си преценява!
                  Мда.....пък и освен жилото на газта има още къде къде по приятни неща дето могат да се скапят..........но иначе като цяло имахме късмет, щом почти 90% от картовете издържаха толкова каране, може да се каже че тав отбелязват значителен възход.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Предполагам ще е добре да опиташ две серии от по 20 минути, с 5 мин пауза между тях, с каска и гащеризон, темп на въздуха 33, на асфалта 45, и тогава да видиш какво шоу е.....
                    Добави същия период от време, на тези условия, да се припичаш готино на слънце за загрявка, след което да изкараш тази дистанция... аз щях да колабирам тогава... после се чудеха някои хора, защо дъртия издържа, а аз не... той дъртия, ако трябваше да понесе такова нещо, щяхме да го караме...
                    Last edited by -Bobby-; d.m.y г., 16:12.
                    Две черни перли...

Comment

Има ли желаещи ?

Comment

За кога и къде?
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

за когато и където искате

Comment

пишете и мен ако се разберете/и ако карта носи според вас над 100 кила животегло/
                            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                            156 1,8ТS-99 ......
                            EX
                            159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                              пишете и мен ако се разберете/и ако карта носи според вас над 100 кила животегло/

Носи така, че казвайте дата, час и място

Comment

Нещо като този уикенд в Красна поляна?
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X