Първоначално публикувано от bios_rage
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена Младост
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеъъъ, ако дойда с не-алфата полага ли ми се стикер..?Обещавам да ви снабдявам редовно, след като стигнат до мен повече.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Кой каза нещо за стикери?Искам и аз, искам и аз
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеДа дойдем и ние от майната си, част от люлинската арена))
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеДа дойдем и ние от майната си, част от люлинската арена))
Не знам вече как да ти го обясня
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеЗаповядайте, все пак от вас откраднах идеятаИначе си мислих да намина ама няма да е днеска, че както винаги съм с неизяснена вечерна (и не само) програма
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Изрових още 2 големи стикера от някъде, та май ще спасим за момента положението
За други - следващия път.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение...
Крадец си тиИначе си мислих да намина ама няма да е днеска, че както винаги съм с неизяснена вечерна (и не само) програма
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеевала
само, че я вижте т'ва:
link
правилно е казал поета:
това на мен ми изглежда несериозно но пък и ако е вярно е още една измислена причина заради която някое комплексарче може да се заяде...Аз в момента си перкам с изтекал акт и няма да търсят дълго, та няма да ми закачат стикера
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеевала
само, че я вижте т'ва:
link
правилно е казал поета:
това на мен ми изглежда несериозно но пък и ако е вярно е още една измислена причина заради която някое комплексарче може да се заяде...
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеЗнаем за теб - тия жени ще ти изпият мозъка
............Но споко, ще ви посетя някой път.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment