If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Строй се, преброй се
Първи
Още не знам дали ще дойда в 19:00 или в 20:00, но ще дойда. Ако се ориентирам по-рано ще ти пиша в skype, ако не....има телефони за тая работа
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Аз викам да се преброим за довечера, да видим кой ще идва и да знам дали да идвам от 18ч. или направо в 19ч.?
Аз няма да мога днес, недей да идваш в 18ч., другата седмица
Иначе нали се чудехте къде да се ходи, та мога да дам идея, в Младост 4 се сещам най-близко за пицария Амигос - срещу Фантастико-то. Мисля, че и за паркиране няма да е проблем там.
Аз няма да мога днес, недей да идваш в 18ч., другата седмица
Иначе нали се чудехте къде да се ходи, та мога да дам идея, в Младост 4 се сещам най-близко за пицария Амигос - срещу Фантастико-то. Мисля, че и за паркиране няма да е проблем там.
Знам я ама паркинг няма и ще е тегаво да се паркира там
Така като гледам май днес ще го пишем дъждовно
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Така, вече съм подготвен и с ленти за под номера, за следващата среща Казвайте си, който ще иска, за да взема допълнително, ако нещо не съм сметнал правилно.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment