Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена Младост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То аз скипвам пак явно...

Comment

• Днеска е готино времето за среща, ама аз няма да мога
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• ще има ли някой аз мисля да намина
        към колко часа беше?
        Last edited by Zahari_; d.m.y г., 17:27.

Comment

• здр

днес 02.11.2010 обиколих целият паркинг на кино арена-младост и не видях дори 1 алфа поне за цвят да има нещо...после стоях на бариерата от 19.00 до 19.25 мин и не влезе нито една алфа да я проследя къде ще спре мислех да не съм объркал с паркинга на технополис ама не съм...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            днес 02.11.2010 обиколих целият паркинг на кино арена-младост и не видях дори 1 алфа поне за цвят да има нещо...после стоях на бариерата от 19.00 до 19.25 мин и не влезе нито една алфа да я проследя къде ще спре мислех да не съм объркал с паркинга на технополис ама не съм...
            Аз се появих в 8 без 10 също обикалях доста, слязох и в този хотел холидей ИН, защото видях една алфа с 3-ма човека вътре, те си приказваха с двама в едно такси, питах ги- представа си нямаха, в таксито пичагата ми вика- ааа тя днес срещата е в Карфур и аз викам аа така ли и той: ДА... Тия с алфата ми предложиха да се дърпаме ама викам друг път, ще ходя към Карфур и верно отидох.. и там никой.. и така пообиколих доста..

Comment

колега за малко сме се разминали аз отидох в 19.30 пообиколих хапнах кфц пак обиколих и си трагнах
              пс. за другия пат пишете предварително кои ще идва и кам колко часа ще гледам и аз да кажа по-отрано а не в последния момент

Comment

• К'ъф карфур, к'ви 5 лева
                на първа страница на темата е показано къде е срещата - щом не е имало никой, просто не са се събрали хората - то от темата си беше ясно, че никой няма да отиде...
                Другата седмица

Comment

• добре бе хора разберете се на кой му е рано на кой му е късно и вижте по късен час явно но за мене като се каже 19.00 часа това си е 19.00 но явно за вас по доброто време е 20.00 не знам и не разбрах къде точно е срещата на пркинга щото "в дъното на паркинга" е много общо понятие но явно не е имало никой не че не съм видял никой ,измислете кафе с място за спиране типичен пример "ГАЗКОМ" поне да не седиш сам в края на тъмен паркинг в кола и да чакаш нещо да се случи...малко е депресарско може и the Doors да си пуснеш.

Comment

добре бе хора разберете се на кой му е рано на кой му е късно и вижте по късен час явно но за мене като се каже 19.00 часа това си е 19.00 но явно за вас по доброто време е 20.00 не знам и не разбрах къде точно е срещата на пркинга щото "в дъното на паркинга" е много общо понятие но явно не е имало никой не че не съм видял никой ,измислете кафе с място за спиране типичен пример "ГАЗКОМ" поне да не седиш сам в края на тъмен паркинг в кола и да чакаш нещо да се случи...малко е депресарско може и the Doors да си пуснеш.
                    Ами от 19ч е за да могат повче хора да дойдат. По принцип, когато ходим с Гери_мс сме там от 18ч защото тя свършва по-рано работа и изчакваме докато и другите дойдат. В дъното на паркинга е за да не пречим на хората които са отишли на кино и да се разпознаем от далече. Има снимка в първия пост къде точно е срещата
                    Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                    ...
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                    BMW 316 Compact '95

Comment

добре бе хора разберете се на кой му е рано на кой му е късно и вижте по късен час явно но за мене като се каже 19.00 часа това си е 19.00 но явно за вас по доброто време е 20.00 не знам и не разбрах къде точно е срещата на пркинга щото "в дъното на паркинга" е много общо понятие но явно не е имало никой не че не съм видял никой ,измислете кафе с място за спиране типичен пример "ГАЗКОМ" поне да не седиш сам в края на тъмен паркинг в кола и да чакаш нещо да се случи...малко е депресарско може и the Doors да си пуснеш.
                      За час, когато сме се събирали до сега винаги е имало хора от 18 до 20 часа на паркинга и после във Викторията.
                      А за точното място, ако не се лъжа на първата страница, където е обявена темата има снимка на паркинга и със стрелка е отбелязано къде точно.

Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщение
                      пс. за другия пат пишете предварително кои ще идва и кам колко часа ще гледам и аз да кажа по-отрано а не в последния момент
                      Никой не беше писал, че ще идва, а винаги пишеме преди това през деня, ако ще ходи някой.
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                        За час, когато сме се събирали до сега винаги е имало хора от 18 до 20 часа на паркинга и после във Викторията.
                        А за точното място, ако не се лъжа на първата страница, където е обявена темата има снимка на паркинга и със стрелка е отбелязано къде точно.

Никой не беше писал, че ще идва, а винаги пишеме преди това през деня, ако ще ходи някой.
                        я сам зле сос посоките на вам на нам ке се дириме тама по темното из паркинго па кой докачи другио ПА я сам дошел за среча 02.11.2010 пишеме я като срещата на "невидимите" и това е,завидях на колегата за KFC-то цела нощ се облизвах брате там какви чудеса сътворяват леле то е коричка хрупкава мариновано пиленце с панировка от корнфлекс като го разчупиш пари и се издига дим-пара от него все едно ще излезе духа от лампата на аладин не издържам психически,иначе колегата добре го е подхлъзнал бакшиша да се разходи до карфур-дано да е имало промоция на нещо...

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение

я сам зле сос посоките на вам на нам ке се дириме тама по темното из паркинго па кой докачи другио ПА я сам дошел за среча 02.11.2010 пишеме я като срещата на "невидимите" и това е,завидях на колегата за KFC-то цела нощ се облизвах брате там какви чудеса сътворяват леле то е коричка хрупкава мариновано пиленце с панировка от корнфлекс като го разчупиш пари и се издига дим-пара от него все едно ще излезе духа от лампата на аладин не издържам психически,иначе колегата добре го е подхлъзнал бакшиша да се разходи до карфур-дано да е имало промоция на нещо...

Comment

• Въпросче

Некой утре ше бъде ли на паркинга да знам дали да идвам!!! имам упражнение в университета ама то и без тва е адски тъпо за тва силно се надявам че някой ше каже че ше бъде там утре в 19:00 да може поне неква бира да изпием 1,2,3............

Comment

• ... или направо 2-3-4-и така до 100...?
                              Иначе аз утре мисля да съм на линия (а ако не - на амфет), даже от по-рано (доколкото ми позволи задръстването по Ал. Малинов)... И ще взема да дойда тоя път с алфата, че вече някой ще се усъмни дали изобщо имам алфа...

Comment

• Аз ще дойда =)

Comment

Working...
                                X