Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена Младост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Тия срещи са почти толкова посещавани колкото срещите на гтв/спайдер... Да не би мястото да носи някаква негативна енергия и да гони алфистите надалеч
    Не!
    Просто няколко келеша( сега да не ми се обидите), вместо да се друсат, или полово да се изнежват или откровенно да се изпедерастяват, просто спонтанно се събират на туй , неприветливо място!
    Останалото няма да го пиша!
    От една шега, срещите там си станаха реалност!
    Браво, момчета, не сме си търкали колената напразно!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Нищо не разбрах

Comment

• Нищо не разбрах
        Не си само ти.
        Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
        Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• На мен от написаното ми мяза като колегата да казва, че тия дето ходят (са ходили) на срещите са педали и друсалници...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            На мен от написаното ми мяза като колегата да казва, че тия дето ходят (са ходили) на срещите са педали и друсалници...
            Не си го разбрал правилно.
            То и на мен ми трябваха 3 прочета да разбера нещо, ама пак не съм сигурен.
            Иво, напиши го на ново, на по-прост език, като за нас

Comment

• Да вземем да заформим една среща днес..?

Comment

• колеги не разбрах вобще някой събира ли се на тази срешта

Comment

• Явно не

Comment

• Събират се много ясно,предпоследния път бяхме аз и Дани Славев,а последния пак аз и М.Груев(и двата пъти бяха добри срещи).

Ако има желаещи за довечера,може да мина да ви видя към 19ч.
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Ми айде да я видим тая работа То и преди си е било така общо взето - малко, но качествени

От хората които потенциално ще дойдат днес, може ли да помоля ако някой има два стикера за стъклата (за вътрешно лепене) да ми донесе

Comment

• Аз съм без возило, така че пропускам Другата седмица....
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• И аз като гледам как върви деня, ме бройте и мен. Към 19-19,15 ще гледам да сам на Арена.

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          От хората които потенциално ще дойдат днес, може ли да помоля ако някой има два стикера за стъклата (за вътрешно лепене) да ми донесе
                          Нямам два, но ми се намира един, който ми стои на бюрото от доста време и довечера ще ти го донеса.
                          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                          sigpic
                          http://vbox7.com/play:884c5234
                          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Working...
                          X