Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази неделя среща на Невски?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Паветата няма ли да са затворени ?
    Митинг чух,че имало !?

едит: http://www.dnes.bg/sofia/2011/05/01/...-sofiia.117509
    Last edited by diapper; d.m.y г., 13:20. Основание: линк
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
      Паветата няма ли да са затворени ?
      Митинг чух,че имало !?

едит: http://www.dnes.bg/sofia/2011/05/01/...-sofiia.117509
      Не бяха затворени, просто бяха наредили автобусите на мястото, където обикновено спираме. Само аз се появих, помотах се двайсетина минути и си тръгнах. По принцип не е зле да измислим в района резервно място за сбирки като има такива мероприятия.
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
        Не бяха затворени, просто бяха наредили автобусите на мястото, където обикновено спираме. Само аз се появих, помотах се двайсетина минути и си тръгнах. По принцип не е зле да измислим в района резервно място за сбирки като има такива мероприятия.
        Аз с Дивака се намерихме около Невски... покиснахме, пообиколихме и като не дойде никой си тръгнахме към 3... Не видяхме никой друг.. Иначе бяхме срещу автобусите, точно под църквата...
        Alfa GTV
        sigpic

Comment

• Имайки предвид, че няколко срещи се прецакват заради някакви други събития в района, подкрепям с две ръце идеята на колегата за "алтернативно място" някъде там...

Comment

• Ами и аз се въртях, слязох и до кмета, но сме се разминали. Следващия път.

п.п. Дайте наистина предложения за алтернатива. Да е в района, но да не от участъците които се затварят. Примерно националния стадион, има паркинги и е близо.

Comment

Ами и аз се въртях, слязох и до кмета, но сме се разминали. Следващия път.

п.п. Дайте наистина предложения за алтернатива. Да е в района, но да не от участъците които се затварят. Примерно националния стадион, има паркинги и е близо.
              Стадионът като място е подходящо, но пък всички места наоколо за паркиране са винаги заети неделите, защото хората ходят в парка. Аз бих предложил срещу галерията, там където бяхме на 100 годишнината.
              Last edited by soldier; d.m.y г., 16:10.

Comment

• +1 за жълтите павета

Comment

• Хубаво де, защо трябва да е в центъра точно? Там почти никога няма достатъчно места за паркиране.
                  На мен много повече ми допада идеята да е някъде по-отдалечено от центъра.
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                    Хубаво де, защо трябва да е в центъра точно? Там почти никога няма достатъчно места за паркиране.
                    Идеята на това второ място е следната. Когато някой отиде на Невски втората или последната неделя от месеца, а там случайно има протест, митинг, парад, т.н. да не се прибира, а да иде на някакво второ място, което е на близо. Жълтите павета според мен е удачно защото има паркинг, който дори да е пълен, пак може да се спрем и да си полафим.

Comment

• Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                      Хубаво де, защо трябва да е в центъра точно? Там почти никога няма достатъчно места за паркиране.
                      Ми защото центъра е място за среща на хора от всички квартали. Има си други алтернативни срещички кат пипълсУ, Арена запад, младост и т.н. защото някой хора няма да искат от единя край на София да дойдат до другия, а така е компромисно решение в центъра на София. Еми и аз мисла, че жълтите павета е най - добрата алтернатива.
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Идеята на това второ място е следната. Когато някой отиде на Невски втората или последната неделя от месеца, а там случайно има протест, митинг, парад, т.н. да не се прибира, а да иде на някакво второ място, което е на близо. Жълтите павета според мен е удачно защото има паркинг, който дори да е пълен, пак може да се спрем и да си полафим.
                        Така е, но в голям процент от случаите, когато не може да се паркира на Невски и на жълтите павета не става.

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                        Ми защото центъра е място за среща на хора от всички квартали. Има си други алтернативни срещички кат пипълсУ, Арена запад, младост и т.н. защото някой хора няма да искат от единя край на София да дойдат до другия, а така е компромисно решение в центъра на София. Еми и аз мисла, че жълтите павета е най - добрата алтернатива.
                        Не ме разбирай погрешно, на мен ми е под носа кажи-речи срещата, но смятам че не винаги е най-доброто място и според мен алтернативното място трябва да е малко по-отдалечено. Иначе навремето ставаха яки срещички, след които се ходеше и доста далече от центъра
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• +1 за паветата
                          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• За нац. стадион сте прави, не се бях замислил за парка. Max обаче е прав, че в повечето случаи когато е блокиран Невски и паветата са затворени. Нещо мааалко по-отдалечено ни трябва според мен.

Comment

За нац. стадион сте прави, не се бях замислил за парка. Max обаче е прав, че в повечето случаи когато е блокиран Невски и паветата са затворени. Нещо мааалко по-отдалечено ни трябва според мен.

НДК? Не е като да няма места за спиране... Само трябва да се избере..
                              Alfa GTV
                              sigpic

Comment

• Случи ли се някаква среща днес или..?

Comment

Working...
                                X