Според синоптиците, времето няма да е подходящо...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази неделя среща на Невски?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеСпоред синоптиците, времето няма да е подходящо...
+1 за утре: Th_up:Колкото повече набира,толкова повече набира
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonso 155 Покажи съобщениеА според мен ако не вали 14:00часа там,ако вали няма смисъл.
+1 за утре: Th_up:sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеОтказахте ли се?
Дани, ти си виновен с тоя планет
Просто времето си беше шибаняк...от секъде
Comment
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеНяма и да видиш!!! Според мен тука нещата умряха за голямо съжаление! Вече на никой не му е интересно....а бяха години където всичко се пълнеше. ЖАЛКО!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеСпоред мен, една от причините е, че се правят много други срещи.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТочно! Повечето от нас се събираме и виждаме поне веднъж седмичноTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеОтговора е, че нови фенове ...няма как да се интегрират...дори и да има някой нов "старите" така го изплюват че той губи желание за каквото и да било
а и определено няма смисъл от тези срещи вече, всички се познаваме, писнали сме си и не на последно място отзвука от измислени проблеми и скандали прави така, че дори не желаем и да се виждаме.
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщението и няма нови фенове ... пример аз съм последния, който си купи 166 (фейслифт) а то беше преди 4 годинидори и да има някой нов "старите" така го изплюват че той губи желание за каквото и да било
а и определено няма смисъл от тези срещи вече, всички се познаваме, писнали сме си и не на последно място отзвука от измислени проблеми и скандали прави така, че дори не желаем и да се виждаме.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщението и няма нови фенове ... пример аз съм последния, който си купи 166 (фейслифт) а то беше преди 4 годинидори и да има някой нов "старите" така го изплюват че той губи желание за каквото и да било
Не се чуствам изплют, щото няма как да стане
А интригантсване ..винаги и насякъде има.Last edited by _power_; d.m.y г., 21:11.
Comment
-
Изобщо тази тема за какво е щом няма да има срещи или има някъде САМО ЗА ПОДБРАНИ ХОРА?
Във VAG групата нещата стоят далеч по-различно и всеки нов е добре дошъл.Няма нов,няма стар всички са добре дошли щом става въпрос за марката.Аз съм нов тук и ми се щеше да видя за какво иде реч,но с тези мнения направо ме разбихте
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеда ти напомням ли, че си "Т-Ъ-П"от мен Ръкостискане:
Колкото повече набира,толкова повече набира
Comment
Comment