Има време до 27ми, но и аз планирам да дойда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази неделя среща на Невски?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение27.03 e деняГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Само искам да отбележа, че на 27.03.2011г. откриваме сезона! След това ВСЯКА втора и последна неделя сме там!!!Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеСамо искам да отбележа, че на 27.03.2011г. откриваме сезона! След това ВСЯКА втора и последна неделя сме там!!!Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеАз и моята гондола сме там на 27
Някой има ли информация утре кои точно кръстовища и улици ще са затворени около 14 часа?
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеВътре в София,мисля че само Орлов мост ще е затворен,иначе ще затварят входовете по околовръстното.
Дано само не вали.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМи начи аз няма как да дойда от Кокаляне - нито ще мога да пресека околомръсното, нито да мина на Орлов мост
Comment
-
Аз мисля да мина по Мадрид и да вляза откъм паметника Левски,блокадите ще са на детелините на двете магистрали,на кръстовището на Цар Борис с Горнобански път и Орлов мост.
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеРанобудната, всъщност вие сега къде се намирате и ще се видим ли утре, фактически ??
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеУ дома съм в тоз час, но утре възнамерявам да посетя сбирщайна на Невски, освен ако нЕкоя много ашладисана черна котка не ми мине шосетата.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment