Известие

Collapse
No announcement yet.

Новогодишно парти на Западната част.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В зависимост от финансовото ми състояние след 8-ми декември, може и аз да се присъедния към вас
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колеги съжелявам, че отсъствах толкова време и не можах да Ви съобщя подробности. Нещата стоят така: Преди известно време ми се обади виден столичен Алфист с предложението, да съберем партито с тяхното, защото и те замисляли такова. За мен беше по-добре мероприятието да е по-масово с повече колеги и затова се съгласих. До ден днешен никой не ми се е обадил, да ми каже за подробности и как стоят нещата, несериозна работа. Предполагам, че нищо няма да се получи с тази идея. Затова изчаквах и не Ви съобщавах подробности.
      Както виждам тук, интересът не е голям, а идеята беше да затворим заведението само за нас. Видях, че някои колеги имат предложение за заведение. Аз Ви подкрепям и ако имате желание да организирате партито, ще помагаме аз и Мариан с каквото можем. Аз лично се отказвам вече от организирането по простата причина, че ми липсва време.
      Пак казвам, ако някой има възможност и желание за организирането на такова парти, ще помагаме! Това е от мен, засега.
      Поздрави на всички колеги!
      Last edited by Bonev; d.m.y г., 20:58.
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Да,слаб е интересаАко някой реши нека организира нещо.
        п.с.Бонев,с теб ще се направиме на щайги ми се струва
        0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
          Да,слаб е интересаАко някой реши нека организира нещо.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Да си призная без бой, въпреки че Бонев се опита да ми спести срама (евала за което), аз звънях. Още не е умряла идеята за клубно коледно парти, но има малко повечко вътрешноклубни проблеми с организацията, отколкото се надявах. Обещавам да направя всичко възможно, доколкото зависи от мен, такова парти да се състои. Ще гледам да пиша, когато има раздвижване от наша страна.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Колеги съжелявам, че отсъствах толкова време и не можах да Ви съобщя подробности. Нещата стоят така: Преди известно време ми се обади виден столичен Алфист с предложението, да съберем партито с тяхното, защото и те замисляли такова. За мен беше по-добре мероприятието да е по-масово с повече колеги и затова се съгласих. До ден днешен никой не ми се е обадил, да ми каже за подробности и как стоят нещата, несериозна работа. Предполагам, че нищо няма да се получи с тази идея. Затова изчаквах и не Ви съобщавах подробности.
              Както виждам тук, интересът не е голям, а идеята беше да затворим заведението само за нас. Видях, че някои колеги имат предложение за заведение. Аз Ви подкрепям и ако имате желание да организирате партито, ще помагаме аз и Мариан с каквото можем. Аз лично се отказвам вече от организирането по простата причина, че ми липсва време.
              Пак казвам, ако някой има възможност и желание за организирането на такова парти, ще помагаме! Това е от мен, засега.
              Поздрави на всички колеги!
              Аз утре ще ти звънна да си полафим и ще ти кажа кое е заведението, ако го решим, аз ще организирам нещата на бързо
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                Така ли стана?
                Според мен не е лошо вече да се прави списък, за да се знае приблизителната бройка.
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Изскочи една много голяма далавера, ще я обсъдим и ще пишем какво точно се случва, но за сега се очертава да излезе към 20лв. на човек Така че не е зле да почнем да се преброяваме, за да се знае евентуалната бройка и да се говори със сигурност вече
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Номер 1
                    sigpic
                    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                    Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                      Номер 1
                      Хайде от нас да мине ще те пуснем да си първи
                      Иначе офертата е добра, така че не увесвайте нос. Ще я обсъдим и в скоро време ще изнесем по-конкретна информация!
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Хайде от нас да мине ще те пуснем да си първи
                        Иначе офертата е добра, така че не увесвайте нос. Ще я обсъдим и в скоро време ще изнесем по-конкретна информация!
                        Давайте цените да видим и условията!

Ето предложението от ресторанта за който Ви споменах:
                        Ресторант АРЕС.doc
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Давайте цените да видим и условията!

Ето предложението от ресторанта за който Ви споменах:
                          [ATTACH]61236[/ATTACH]
                          Много нормални цени но.....има няма 6,7 човека
                          0888515205

Comment

Ще се саберем спокойно
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

аko са ми останали стрoтинки след 8-ми и аз ще съм на линия.важното е парти да има
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                                аko са ми останали стрoтинки след 8-ми и аз ще съм на линия.важното е парти да има
                                Нали знаеш, че Ако-то мирише...
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X