If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде East, West, In the middle, времето наближава. Има хора, които проявиха желание, а още не са потвърдили.
Bonev, Marian, fnt, Светланчи, Geri_ms, Ramsezsh, pinkmousy, Alfredo....изброявам колеги/колежки, които са писали присъствие на по-ранни етапи, а според мен не са потвърдили за конкретната дата. Ако някой е, се извинявам, че съм го упоменал!
Днес отивам да се разбирам с хората със сигурност и да запазвам местата, след това ще пиша, така че се гответе
П.С. На сладкото малко мишле което се е скрило в някой ъгъл и си църка сладко, сладко докато дава отрицателна репутация, мога да му кажа само, че ми е баш през .... и че е голяма смешка, щом не смее да си каже даже и кой е. Специален поздрав малко тлъсто мишленце и гледай да не те набара някоя котка някъде
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
.........
П.С. На сладкото малко мишле което се е скрило в някой ъгъл и си църка сладко, сладко докато дава отрицателна репутация, мога да му кажа само, че ми е баш през .... и че е голяма смешка, щом не смее да си каже даже и кой е. Специален поздрав малко тлъсто мишленце и гледай да не те набара някоя котка някъде
Мишките са 4 на брой! Имена/никове няма да споменавам! Само ще им кажа, че все повече затвърждават недораслото си мислене и инфантилния си интелект!
По темата: това, което имах огромно желание да организирам, очевидно се провали. Та, ако мога поне на вас да помогна по някакъв начин, свиркайте, на линия съм. И ме бройте за партито
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
По темата: това, което имах огромно желание да организирам, очевидно се провали. Та, ако мога поне на вас да помогна по някакъв начин, свиркайте, на линия съм. И ме бройте за партито
Еми за сега няма с какво, всичко зависи от персонала на бирарията какво ще каже Дано всико мине по мед и масло Благодаря все пак. Поздрави!!!
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment