...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи за София на собствениците на Spider/GTV?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafakaПо-добри са в карането по права магистрала с висока скорост, отколкото при опити да се паркират между две коли при сравнително ограничено място за маневриране (примерно в Мола)... На мен лично последното ми отнема между 10 и 15 минути и някъде поне около 7-8 превключвания "задна-първа" (ама то и аз съм си смотан де)... Та затова идеята ми беше да има голям паркинг и да има отсечка дето може да се покара за да се стигне до мястото
...Иначе апсолютно ЗА! До сега не съм бил на нито едно събиране, но определено имам желание!Нека да определим редовни дни от седмицата, примерно неделя, всяка нечетна седмица от месеца (само предложение)
Comment
-
Аз съм ЗА! Чакам да го измъдрите и се включвам
ПС. Търтеьо не го слушайте он си е вечно опозиция0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от minkata Покажи съобщениеЗащо бе, аз пък смятам че GTV-то е изключително МАНЕВРЕНА кола... особено ако правиш обратен, няма да са ти нужни повече от 5-6 платна за да обърнеш
...Иначе апсолютно ЗА! До сега не съм бил на нито едно събиране, но определено имам желание!Нека да определим редовни дни от седмицата, примерно неделя, всяка нечетна седмица от месеца (само предложение)
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеАко остане мястото това Хепи, може да ме спечелите за каузатаИначе ако ви се кара по магистралата (тази конкретно), мога да препоръчам на 30-тина км две прилични места
едва ли някой ще има против
иначе кажете като дни нещо? Едва ли ще ви е удобно през делничните дни.. дайте предложения, МОЛЯ!
... обаче съм обеден, че голяма красота ще се получи... всички заедно
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaКажи честно..? Извинявай ако съм те обидил нещо
Ако ще караме пътя до Своге и после до Враца е много интересен (завойчета, а у, гледки, дедо Йоцо гледа,) и асфалта не е лош. Гадно е само в Нови Искър.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment