If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще караме пътя до Своге и после до Враца е много интересен (завойчета, а у, гледки, дедо Йоцо гледа,) и асфалта не е лош. Гадно е само в Нови Искър.
Защо бе??? В Нови Искър все едно си на историческа обиколка... последици от Втората Световна война... в най-добрия случай минаваш през кратерче... В по-лошите основен ремонт ходова част... за мое голямо съжаление пътят към вилата ми минава през този иначе прекрасен град и изгубих бройката на цифричките за носачи, биалети и маншони... като изключим споменатия офроуд.. нататака е много яка гледката
Абе верно тия искат ли минетка за хепито?
Дано не щото нямам
Aбе то за искане, не знам, ама по закон трябва да имаш.
Миналата година, когато имаше събиране там с BMW ентусиастите и доста други хора изобщо не се бях и сетил за винетка и нямаше проблем.
Ама сега - знам ли, дали няма да ме спрат на караулката заради тази простотия. Да имаш работа до Overdrive примерно и да ти трябва винетка за това.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
По добре да измислите друго място. Един приятел прегоря така. Проблема е на връщане спират го на караулката и нема винетка, обяснява че бил на хепи куката се хили и вика на Пловдивското ли та 50лв иначе акта е солен.....
П.С може и аз да мина тъй като си имам ГТВ от месец.....
Comment