If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз разбирам, че няма никой да ходи... Ако греша, кажете.
За незапознатите и мързеливите да четат, мястото е Арена Младост края на паркинга (едно ъгълче точно където е входа на Холидей Инн); часа е около 19-19.30-20.00...
Добре, че все пак има поне двама сериозни собственици на такива коли...
сериозни, сериозни... уж и аз май съм към тях, ама колата не мисли така... акомулатора умре... измъкна се скапаната клема отново и няма оправяне.. както и да е... сменихме накрайника с един приятел и всичко е тип-топ... ама заради това май аз излизязох несериозен яд ме е много, ама колеги... ще проштавате тоя път.. следващият съм първи стига да има такъв де....
Такаааааа,карам ви се на всички!!В петък бях на Арената от 19.45 до 20..05 и никой не дойде!Нямах време да чета и пиша въф форума,ма нали има принципна уговорка!!!!
Такаааааа,карам ви се на всички!!В петък бях на Арената от 19.45 до 20..05 и никой не дойде!Нямах време да чета и пиша въф форума,ма нали има принципна уговорка!!!!
Ако някой беше потвърдил... Аз бях твърдо ЗА! А до колкото разбирам без потвърждение няма срещи... За нашо съжаление....
Айде бе,хора!!!Днеска нещо-аз съм на линия.
п.п.Ако на някой не му е удобно мястото,не се притеснявайте да споделите,по-добре да се съберем на др. място отколкото да не се съберем въобще!Инае остава 19.30 Арена Младост!
Comment