Известие

Collapse
No announcement yet.

На среща с тестовата Жулиета на Кино арена Запад!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щом се записваме и аз може да мина да пипна

Comment

И аз,и аз
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

С какъв мотор е тестовата Жужа?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          С какъв мотор е тестовата Жужа?
          Бялата която беше с надписа Жулиета я продадоха! Сега имат нова червена и е с 1.4 ТВ 170 к.с. като старата само че нивото на обурудване е по малко от бялата!
          п.п. Записване няма който дойде ....... останалите само ще четат коментари после и ще гледат снимки!
          Last edited by HACCP; d.m.y г., 01:42.
          Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Ooo, и аз ще мина към 19:30. Дано не сте отпрашили с Жулиетите до тогава.
            Subaru Legacy 3.0R
            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
            sigpic

Comment

Какви са тия записвания, аз ще го карам на принципа кой предвари той завари
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Мда, трябва да призная, Жулиетата си заслужава да се види и пипне на живо!
                Много има коментирано във форума за нея, затова ще спестя повтарянето на едни и същи неща, като просто кажа: за мен беше удоволствие!
                И макар че покарах колата за съвсем малко, остави в мен много приятно усещане за динамика, стабилност и контрол!
                п.п. Звука в колата беше (поне за мен) изненадващо добър!

И накрая една снимка за разкош

Last edited by bager; d.m.y г., 00:09.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Ето и от мен :

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ето малко и от мен! Надявам се да ви е харесало ... и Жулиета да е събрала още фенове!
                    п.п. Возих се на QV-то колата е Брутална!
                    Attached Files
                    Избери Твоят ... SOUND

Comment

Няма толкова много красота на едно място
                      Утре снимки и от мен
                      sigpic

Comment

Мдаааа, беше готино. Обсъдихме надълго и нашироко с bager-а италиянките и врътнахме по едно "дворно" кръгче. Определено и на мен ми хареса поведението на Жужата. Макар, че е 1.4 и "само" 170 коня, направо ми се прииска да я открадна.
                        Наистина има нещо различно от това, което сме свикнали да очакваме от Алфа, като возия и звук, но усещането вътре е страхотно. Абе с две думи, като изключим дизайна, който е въпрос на вкус - заслужава си

P.S. Eдно въпросче - някой знае ли зеленикавата 156-а, 2.4, с двата ауспуха, на колегата, дето първи кара Жулиетата, колко кончета е и какво ѝ е доработвано?
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Мда, трябва да призная, Жулиетата си заслужава да се види и пипне на живо!
                          Много има коментирано във форума за нея, затова ще спестя повтарянето на едни и същи неща, като просто кажа: за мен беше удоволствие!
                          И макар че покарах колата за съвсем малко, остави в мен много приятно усещане за динамика, стабилност и контрол!
                          п.п. Звука в колата беше (поне за мен) изненадващо добър!

И накрая една снимка за разкош
                          Колата наистина има добър звук в купето като се има в предвид Малкото сърце под капака! Звука значително се променя в режим динамик .... както и цялостното поведение на колата!
                          Избери Твоят ... SOUND

Comment

Ето малко снимки и от мен :
                            (Tази първата е специален поздрав за alfaro76 )

sigpic

Comment

Жулиетата си е Жулиета, но друго е по-важно за мен!

Фактът, че от официален представител е отпуснал тестов автомобил и има някакви наченки на връзка с феновете на марката е похвален!

Браво на организаторите!
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                                Жулиетата си е Жулиета, но друго е по-важно за мен!

Фактът, че от официален представител е отпуснал тестов автомобил и има някакви наченки на връзка с феновете на марката е похвален!

Браво на организаторите!
                                Прав си колега! Момчето от Милано Моторс пое ангажимент това да се повтори и потрети и да се опитва да докарва различни автоможили за тестове!
                                п.п. Според моето скромно мнение имат най верните фенове все пак
                                Избери Твоят ... SOUND

Comment

Working...
                                X