Приятна среща за мен първа. Приеха ме като добре дошъл. Поздрави на цялата компания. Давахме и малко газ, всичко беше ОК.
Известие
Collapse
No announcement yet.
EKO среща на бул."България"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеПриятна среща за мен първа. Приеха ме като добре дошъл. Поздрави на цялата компания. Давахме и малко газ, всичко беше ОК.
Comment
-
Първоначално публикувано от PetarD Покажи съобщениеНякой ще идва ли още пред Кауфланд? Ние сме само 2 коли за сегаAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеС вас ли се засякохме преди малко, аз бях с синята 156-ца
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеТази седмица имаме предложение да разнообразим.
Да направим срещата на Кауфлан банишора, ще се посъберем от 20:30 до към 21:00 и после да ходим да хапнем в Надежда - близо до пощата - LaTavernita.
... 2 алфи на алфа среща!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от grkirowa 156 Покажи съобщениеDaa
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
Леле каква теникия ни вързахтее... 2 алфи на алфа среща!!!
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Радвам се, че е имало среща. За съжаление нямаше как да дойда - когато писах коментара имах предвид за петък, че вчера имахме фирмено парти.
Това обяснява може би слабата посещаемост. Другия път ще се реваншираме. Ако някой има желание и време ще се опитаме днес да направим нещо на въпросния кауфланд.
Comment
-
Първоначално публикувано от grkirowa 156 Покажи съобщениеЛеле каква теникия ни вързахтее... 2 алфи на алфа среща!!!
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеСефтено много се радвам, че има фенове и то нови и готини хора
Емо, ти нито си нов нито си готин
някой път тия седмици ще се радвам да ви видя
че от някогашната секта на 166 останахме май само аз и Емо
Колю, Коки, Вальо, Гиги, Лъки всичко тва е тотал щета
то и аз съм се заплеснал по Мерцедес 126 но Алфата си ми е най-близо до мен
айде няма да спамя повече но ви следя и ще ви изненадам
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеам и аз ще дойда скоро да ви видя ама не мога отпецна от приоритетино много се радвам, че има фенове и то нови и готини хора
Емо, ти нито си нов нито си готин
някой път тия седмици ще се радвам да ви видя
че от някогашната секта на 166 останахме май само аз и Емо
Колю, Коки, Вальо, Гиги, Лъки всичко тва е тотал щета
то и аз съм се заплеснал по Мерцедес 126 но Алфата си ми е най-близо до мен
айде няма да спамя повече но ви следя и ще ви изненадам
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениетоооооооооооооопааааязе идем само у Пазарджик оооо
Comment
Comment