If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А между другото каква точно е процедурата?
В самото Еко, вътре, ли се чакаме?
Стигаш на Екото оглеждаш се за Алфа започваш да я риташ ... вероятно ще излезе някой бесен собственик и го молиш да те ориентира къде е сбирката
Ако ти се струва прекалено просто паркираш и се оглеждаш за някой познат или ... питаш!
оп, банда.утре през деня някакво кафенце ще пиете ли? Имам и няколко емблемки, можем да разкрасим някоя алфичка. В София съм и за сега ще се моткам цял ден.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
оп, банда.утре през деня някакво кафенце ще пиете ли? Имам и няколко емблемки, можем да разкрасим някоя алфичка. В София съм и за сега ще се моткам цял ден.
Аз принципно мога, но само в района на Красна поляна,
щото трябва да съм покрай нас.
Ако минаваш насам дрънни за кафе 0884 69 99 74
sigpic Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г. Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г. Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Моята задна емблема искаш ли да пробваме? Черно-бяла ако помниш. Пазя един твой комплект, но не беше с изрязани елементи в кръста.
Comment