Известие

Collapse
No announcement yet.

EKO среща на бул."България"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Навити за пързаляне към Златните ?

Comment

• Този изкорубен път там опредлено не е за капризни италианки
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Този изкорубен път там опредлено не е за капризни италианки
        Пътят до златните е най-масовия маршрут през зимата и няма нищо изкорубено в него ... Аз лично го избягвам в първите снежни дни, защото се претоварва от дърпачи на ръчни. Предпочитам Плана планина.
        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Става целият на вълнички от снегорините ...не знам ...след като смених цялото окачване и ми махнаха тиквата съм леко извратен на тема пътища...по павета като карам ми се къса сърцето... бул. Прага за мен не съществува... Пенчо Славейков и Бугатица също

Comment

Става целият на вълнички от снегорините
            Става на вълнички от опесачителите, а не от снегорините, а опесъчители се качват до къщата на Слави Бинев(обръщалото на рейса) ...
            Last edited by nastybg; d.m.y г., 12:12.

Comment

• Хаха бабунките са най-вече след отбивката за копитото посока комплекса на артистите, но това е без значение не ми се влиза в безсмислени спорове...щом имате желание..качвайте се, аз с мойта трошлива жабарка нямам работа там

Comment

аз с мойта трошлива жабарка нямам работа там
                А баш

Comment

• Молете се да не се засечете с Беемветата.
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                    Молете се да не се засечете с Беемветата.
                    Какво трябва да значи това ? Питам защото попринцип се качвам "с беемветата"

Comment

• Да речем,че спокойно си карам към златните,от завоя излита дрифтиращо BMW или някой с ръчна
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                        Какво трябва да значи това ? Питам защото попринцип се качвам "с беемветата"
                        Все си мислех, че с GT-тата се качваш? (think)

Comment

• Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                          Да речем,че спокойно си карам към златните,от завоя излита дрифтиращо BMW или някой с ръчна
                          Не винете хората, че търсят как да си начешат крастата, все пак те си плащат щетите и ремонтите и правят всичко възможно шофьорите нямащи общо да са в безопастност. Има много изключения, но не е хубаво да се слага общ знаменател.

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                          Все си мислех, че с GT-тата се качваш? (think)
                          Попринцип споря и за спорта, но мненията са ти на толкова нелогично ниво, че ще те оставя да си се радваш на остроумната шега ...

Comment

• Абе просто не ме разбираш...иначе са повече от логични...за това се спори на живо не по форуми..защото все има неразбрали но някой ден определено ще ти обясня какво имам предвид за Алкантара примерно и съм сигурен, че ще се съгласиш че е така ;я

---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

а за пътя..тази година не знам..но миналите 11 всяка беше ужасен (освен по-миналата когато беше големият сняг)

Comment

а за пътя..тази година не знам..но миналите 11 всяка беше ужасен (освен по-миналата когато беше големият сняг)
                              Не бе брат, не ми се спори с теб, ти си дървен философ. Гледай неделя като го изхвърли една бабунка от завоя момчето и колата сега ще остане за донор само. Казах му аз, че си казал, че има бабунки има той не слуша
                              Attached Files

Comment

• В крайна сметка ходихте ли да се парзаляте или НЕ?
                                И кога ще се пие кафе на ЕКО
                                Избери Твоят ... SOUND
                                https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Working...
                                X