Известие

Collapse
No announcement yet.

среща на стартове от формула 1 в софия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• среща на стартове от формула 1 в софия

Здравейте,
    Клуб Алфа Ромео България кани всички фенове на марката организирните редовни срещи в София за наблюдаване на стартовете от Формула 1 за сезона 2012.
    Срещите с организират със съдействието на хотел "Експо" и ще се състоят в лятната градина на хотела на бул "Цариградско шосе" №149.
    http://hotelexposofia.com/bg/gallery.html

На разположение ще бъдат големи екрани, паркинг, отделен за всички фенове на Алфа Ромео и естественно запазени сепарета. Присъстващите ще ползват 25 % отстъпка от цените в менюто като ще има организиран и салатен и барбекю бар, които ще бъдат без ограничение на консумацията срещу еднократна такса.
    За тези които ще дойдат без автомобили напомняме че има станция на метрото непосредствено до хотела
    Първата среща е на 27 ми май от 14,30 часа.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Само сподели цените за запазените сепарета и еднократната такса за салатния и барбекю бар. Ако можеш, дай и ориентир примерно колко е халбата бира, за да направим бързата сметка какво и що. Принципно аз съм от навитите и браво за идеята, и мястото ми е много удобно.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Все още уточняваме и нямам официална цена на пакета. но се надявам до края на седмицата всичко да е ОК . Градината е страхотна и много удобна. В момента се правят и кътове за деца, така че ако някой си доведе наследника ще има къде да го остави докато си пие биричката пред екрана...
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Градината найстина е страхотна, но срещата за 27ми няма да може да проведем заради времето, но другия път надядам се да я нправим.

За сега за феновете на Алфа Ромео ще има:

1. Огромен паркинг и специални места маркирани и означени за клуба и форума;
        2. Чудесна лятна градина;
        3. Големи телевизори където може да се наблюдава формулата в приятна компания;
        4. От 1 Юни огромен детски кът страхотно оборудван;
        5. Надявам се утре да има и меню.

Дано да може да правим хубави срещи там.
        EX 156 1.6 TS

Comment

Освен за цените, за които очаквам Цецо да даде инфо, да питам и друго (то, почти съм сигурен, че има, ама все пак) - wifi? Че, друго си е и с един лаптоп с лайв тайминг...
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Има има!
            EX 156 1.6 TS

Comment

Предлагам Барбекю на дървени въглища със следния избор:

1. Селекция от меса и наденички на грил - 300 гр.
              2. Салатен бар с избор от различни салати - неограничено количество
              3. Топли и студени гарнитури
              4. Селекция от домашен сладолед
              5. Питки с масло и чесън на грил

Цена на човек: 18 лева.

Цената на бирата: Хайникен 6 лв Загорка наливна голяма 3,20 малка 2,60

Но за всички напитки предлагам за клуба 20% намаление.

Отделно разполагаме с лятна чудесна градина, уникален детски център от 01 Юни, Паркинг отделен и надписан за феновете и огромен телевизор за Формулата.
              това е предложението, като никой не е обвързан с него. Мож есамо напитки.
              тази неделя, е идеалния ден да слочим началото точно на Гранд при на Монако
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Я едно преброяване за неделя да видим дали ще има сбирка.
                Аз ще дойда на 90%
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Аз също мисля да дойда
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

И аз, и аз
                    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Четете м/у редовете

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                      Градината найстина е страхотна, но срещата за 27ми няма да може да проведем заради времето, но другия път надядам се да я нправим.
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

Moя е грешката в писането. На 27ми мисля да е хубаво времето и среща да има. Предишното цитирано от колегата Walker въжеше за предишния старт. Нека найстина се преброим за да уточним бройката за неделя.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

На който му е по-удобно, може да заповяда и с метрото - спирката на цариградско.
                          По този начин дори от Люлин ще се придвижат сравнително бързо.
                          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                          sigpic

Comment

С метрото си за 15 минути, но както гледам с този студ и непрекъснати валежи и за утре ще го отложим. За огромно съжаление найстина. Дано следващата събота и неделя да е слънчево и да успеем да откием сезона.

Може до тогава обаче да си направим една сериозна организация и да сме подготвени.
                            EX 156 1.6 TS

Comment

Някой ще ходи ли тая неделя да гледа Формулата там че ще съм в СФ, а там нямаме скапания Булсатком и ще търся алтернативи.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X