Неделя на екото през деня ще съм зает. Ако се събирате на Невски, приятно изкарване.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да възродим срещите на Невски :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеНеделя на екото през деня ще съм зает. Ако се събирате на Невски, приятно изкарване.Редовните срещи в София се провеждат всяка втора и последна неделя на месеца от 14:00 на паркинга на Ал.Невски.
Всички фенове, любители и притежатели на италианските машини са добре дошли!!!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
1во да не мислиш че броя коя неделя сме, 2ро ако решим да се видим 1ва или 3та неделя от месеца ще дойдеш да ни гониш ли?
А както се очертава коментара ми за 10.08.2014 ще е същия освен ако нещо не се промени в последния момент.
ПС. Добре че дойдохте с алфата вчера, че я забравих как изглежда.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщение1во да не мислиш че броя коя неделя сме, 2ро ако решим да се видим 1ва или 3та неделя от месеца ще дойдеш да ни гониш ли?
А както се очертава коментара ми за 10.08.2014 ще е същия освен ако нещо не се промени в последния момент.
ПС. Добре че дойдохте с алфата вчера, че я забравих как изглежда.
ПС когато колите са повечко рядко ще ме виждаш само с една....sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Не ме разбирай погрешно ама ми стана мъчно за 159-ката, но съм съгласен разбира се че който си има си идва с каквото иска.
ПС. Сигурно е голяма мъка да решиш с какво да излезеш сутрин.
Малко го обърнахме на чат, така че май ще е по добре да продължаваме само по темата.
Аз все още се съмнявам че ще успея да дойда.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщениеза 31,08 неделя нещо да измисли да се съберем и да обсъдим за тръгването за фестаAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщениеМоже да намина,тъкмо се чудех дали ще има нещо тази седмица.
Comment
Comment