Известие

Collapse
No announcement yet.

Разходки из красива България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами може тази неделя пак да направим едно каране до там. За мен няма проблем. Хареса ми преходчето по екопътеката - може да се пораздвижи човек Така, че има вариант, който иска да направи една кардио тренировка, а който не иска да подготвя скарата горе при беседките ехеххе
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Ами може тази неделя пак да направим едно каране до там. За мен няма проблем. Хареса ми преходчето по екопътеката - може да се пораздвижи човек Така, че има вариант, който иска да направи една кардио тренировка, а който не иска да подготвя скарата горе при беседките ехеххе
      Определено си заслужава ходенето!
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Горе на върха в селото има кафе или кръчме, по приказките на приятели, че не стигнах до горе, има бира скара. Водопада се казва Скакля. Ако тръгнете да се качвате от долу пеш по пътеката, носете удобни обувки, че терена е доста стръмен, но, ако някой устиска касата с бира, долу където пада водата е уникален рахатлък и прохлада.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ами може тази неделя пак да направим едно каране до там. За мен няма проблем. Хареса ми преходчето по екопътеката - може да се пораздвижи човек Така, че има вариант, който иска да направи една кардио тренировка, а който не иска да подготвя скарата горе при беседките ехеххе
          Е, ти много кратък срок за преглед и решение оставяш. Първият уикенд на юни ми се вижда по-реалистично - повече хора ще прегледат темата и ще съобразят плановете си.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Бате Пачуууу, за мен няма проблем В летния сезон всяка събота-неделя разтривам купето, така че който може и иска тази неделя, а за първият уикенд на юни пак
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Този път съботно минах цялото искърско дефиле от София - нови Искър - Своге - Гара Бов - Лакатник - Очиндол (комплекс Дядо Йоцо гледа) - Елисейна - Манастир Седемте престола ( един от 100-те национални туристически обекта ). После обратно към София

Първоначално поех по вече познатия маршрут към Лакатник. Отбих се до комплекса Дядо Йоцо гледа за хапване и малко снимки. След това на около 15-20км се намира Манастира Седемте престола. Много красиви гледки и природа!

Ето и малко снимков мат'рял от днес :

FIAT Coupe 16VT

Comment

Този път съботно минах цялото искърско дефиле от София - нови Искър - Своге - Гара Бов - Лакатник - Очиндол (комплекс Дядо Йоцо гледа) - Елисейна - Манастир Седемте престола ( един от 100-те национални туристически обекта ). После обратно към София

Първоначално поех по вече познатия маршрут към Лакатник. Отбих се до комплекса Дядо Йоцо гледа за хапване и малко снимки. След това на около 15-20км се намира Манастира Седемте престола. Много красиви гледки и природа!

....
                Много готини снимки, Светльо. Благодарско, за което
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Днес качих връх Вихрен!

Качвал съм и Мусала преди 2 години, но тука направо ми се спря тока... и имаше от всичко - яка жега, слънце, после силен вятър и накрая на слизане дъждец Гледката, от горе обаче е невероятна!

Качване - 3 часа
                  Слизане - 2 часа

Иначе пътят е София - Банско и след това 15км до хижа Вихрен. Хубав е пътя, приятен има и добри, бързи завойчета след Симитли посока Банско
                  Attached Files
                  Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:20.

FIAT Coupe 16VT

Comment

Този път съботно минах цялото искърско дефиле от София - нови Искър - Своге - Гара Бов - Лакатник - Очиндол (комплекс Дядо Йоцо гледа) - Елисейна - Манастир Седемте престола ( един от 100-те национални туристически обекта ). После обратно към София

Другият път пробвай пътя след Своге до с. Миланово....уникален е за италянки....от там може да стигнеш до Вършец.....много готин преход......и пътя не е лош...
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Писах в другите две теми, пиша и тук, за да напомня - утре 14.02. 09:00ч се събираме на Александър Невски, пием кафета и се чакаме до към 09:30ч После тръгваме към Копривщица за разходка, хапване, снимки и т.н. Всички са добре дошли
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Днес, докато се чудехме какво да правим - звъннах на едни познати за кафе, които се оказаха в Априлци за уикенда. Таа решихме да пием кафе в Троян

Пътят до Троян е стандартния :

Тръгнах от София към 12:30 - изкарва се магистрала Хемус до края и после се хваща пътя за Севлиево като се дебне разклона за Ловеч/Троян.

Разходихме се из града, пихме кафета, фрапета, коли, ядохме торти и аз реших да разнообразим маршрута на връщане и естествено хванахме пътя с най-много завои наоколо, а имено прохода Троян - Кърнаре

Нацелихме сравнително хубаво време. И гледката беше супер! Качеството на асфалта беше задоволително, тук-там по някоя по-дълбока дупка, но ако се внимава - няма яд. Най-горе има паметник "Арка на Свободата" и се намира на 1630м надморска височина. Направих няколко снимки, много ме е яд, че не взех хубав фотоапарат с мен и снимах с гсм-а.

След това слязохме до Кърнаре и хванахме по подбалканския път. Решихме да се отбием през Копривщица. Пътят след като се слезе от подбалканския и се тръгне към Копривщица е също с доста приятни завойчета Разходихме се и хапнахме много добре в механа Чучура (препоръчвам)!

Пътят към София минава през любимата ми част на подбалканския - отсечката Челопеч - Саранци Там, ако си с подготвена за завои кола е много весело!

п.с. Извинявам се на колегата Fori, тъй като му бях обещал, ако тръгна да правя някакъв "преход" да му звънкам и да ходим заедно, но този път всичко стана много инцидентно и в последния момент...
                        Attached Files

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Супер Светьо,

Радвам се, че темата живна. Аз бях доста (и приятно) ангажиран този уикенд, така че нямаше да мога да се включа... Ретро-съборът във Владая си струваше ... разбития път а и ще има и GTV сесия , скоро
                          Fun: GTV 3.0 v6 24v
                          Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

• Браво Светьо!
                            Страхотни снимки ... КРАСИВА Е тази България!
                            Аз дори не знаех за съществуването на този паметник/арка. Ще се постарая да я посетя.
                            Аз вчера ходих до Кръстова Гора. Пътя след Югово Ханче е ужасен, но си заслужава да се посети (ходил съм над 5 пъти вече и не ми омръзва).
                            Отново поздрави за маршрута!
                            Избери Твоят ... SOUND
                            https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Да попитам ще има ли скоро разходка?

Comment

• Първоначално публикувано от towing Покажи съобщение
                                Да попитам ще има ли скоро разходка?
                                Това е някакъв майтап.
                                Пътната помощ иска да кара след Алфите и да ги чака да окапят.
                                Сигурно потрива ръце и се чуди дали примерно да не закачи и двойната платформа на колегата, за да събере общо три Алфи на композицията.

Насочи се по-добре към ВАГ групата, там ще натовариш. Предимно това виси в аварийната напоследък.
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X