Известие

Collapse
No announcement yet.

Редовни срещи в София - всяка втора седмица от месеца!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Редовни срещи в София - всяка втора седмица от месеца!!!

След дискусия стигнахме до решение

Всяка втора седмица от месеца / в събота/ да се събираме през студените и дъждовни месеци на паркинга на зала Фестивална пред заведението. За лятото ще измислим място ако Невски стане пешеходна зона

Айде сега да уточним час и на 15,10,2016 - Събота да се съберем на по бира и лафове

При добро желание може и два пъти в месеца да се съберем
    Last edited by tsvety; d.m.y г., 21:23.
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
    След дискусия стигнахме до решение

Всяка втора седмица от месеца / в събота/ да се събираме през студените и дъждовни месеци на паркинга на зала Фестивална пред заведението. За лятото ще измислим място ако Невски стане пешеходна зона

Айде сега да уточним час и на 15,10,2016 - Събота да се съберем на по бира и лафове

При добро желание може и два пъти в месеца да се съберем
    Уважавам инициативата! ще се радвам пак да се възродят срещите но не в хейтърския формат отпреди затова ви давам жокер - Цвети, нека тия срещи имат някаква цел, защото без цел бързо хората биха се разединили и затънали в интриги и т.н. ние имаме нужда от цел затова живеем. Самите срещи сами по себеси са хубаво нещо но каква е темата на тези срещи? каква е целта? точно така с годините КАРБ се обезмисля - разберете го и моля не ме нарочвайте за хейтър - просто напоследък съм брутално искрен и да, няма да се сърдя ако ми изтриете поста Благодарско на всички Организатори на събитието Италфест - въпреки, че аз не бях сред вас го следих и съм убеден, че дадохте всичко от себе си!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Уважавам инициативата! ще се радвам пак да се възродят срещите но не в хейтърския формат отпреди затова ви давам жокер - Цвети, нека тия срещи имат някаква цел, защото без цел бързо хората биха се разединили и затънали в интриги и т.н. ние имаме нужда от цел затова живеем. Самите срещи сами по себеси са хубаво нещо но каква е темата на тези срещи? каква е целта? точно така с годините КАРБ се обезмисля - разберете го и моля не ме нарочвайте за хейтър - просто напоследък съм брутално искрен и да, няма да се сърдя ако ми изтриете поста Благодарско на всички Организатори на събитието Италфест - въпреки, че аз не бях сред вас го следих и съм убеден, че дадохте всичко от себе си!
      Да прав си!!! И благодаря за жокера, но точно това е целта на занятието , да има тема, цел. Не само да се видим.

Ще има. На ясно съм ,че нещата трябва да се променят и развиват и все от някъде се почва, а надявам се да предстоят и много други хубави неща.

Comment

Много голяма активност забелязвам. Е, аз предлагам в събота 15,10,2016 в 14,00 часа да се съберем

Comment

Съгласен,там ще съм ��
          Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Имам само един въпрос - за тази събота кое място остана??

Иначе съм там

Comment

Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщение
              Имам само един въпрос - за тази събота кое място остана??

Иначе съм там
              В първия пост написах. Зала Фестивална през зимата и есента

Comment

Аз съм извън София този уикенд. Иначе с удоволствие бих се включил.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

+ 2.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Гости приемате ли ???
                    Че ми се очертават 3 дълги и скучни дни тука у Майнатаун-а ...
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ЦСКА-София - Левски 15.10.2016 16:30
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Едва ли ше векуваме там. Всеки от нас си има по нещо за вършене в събота.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И я кажете ся, с кво ше са по-различни тези от останалите неуспешни срещи, ако е за ядене и пиене то голяма част от нас го могат и в битова обстановка, ква е целта, от битови да станем официални пияндета?

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Гости приемате ли ???
                          Че ми се очертават 3 дълги и скучни дни тука у Майнатаун-а ...
                          Ми нека е у Филибето, аз там никога не съм скучал, харесвам този град!

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение

Не моа се тепам с две агитки, вече съм стар.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

аз идвам с автобуса понеже очаквам БалканТони да ме замери със сметката ... а тя е без ДДС и се предполага да е брутална са, Цвети (Лей-Чери) ще пише колко съм несериозен и ексцентрик и т.н. ако не дойда - Лейче, знаеш че та обичам но повече обичам себе си

---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Едва ли ше векуваме там. Всеки от нас си има по нещо за вършене в събота.
                            Благодаря ти за всичко имам за теб подарък - билет за Концерта на Веско Маринов моя идол тази година той прави 35 (тридесетипет) години на сцена и ако моя приятел Алекс не пропусне да сложи референтните монитори към сцената (както направи с концерта на Скорпиънс) може и да се получи

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                            И я кажете ся, с кво ше са по-различни тези от останалите неуспешни срещи, ако е за ядене и пиене то голяма част от нас го могат и в битова обстановка, ква е целта, от битови да станем официални пияндета?

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

Ми нека е у Филибето, аз там никога не съм скучал, харесвам този град!

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Не моа се тепам с две агитки, вече съм стар.
                            "Само истинския софиянец си затиска зелето с жълто паве" - Мъдър Гуру!

Comment

Ще пробвам и аз да дойда утре, ако не се събудя в три следобед
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                              X