Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване към Узана - Пролетен събор 2017

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътуване към Узана - Пролетен събор 2017

Здравейте всички, предполагам ще има желаещи да се организираме и да направим една колона към сбирката преди автопохода. Автопохода е планиран да започне 13:00 след настаняване, така че може би ще е удачно едно тръгване от София около 9:00. Дайте предложение за маршрут и сборен пункт

За маршрут предлагам през Хемус от там през Севлиево. За сборен пункт според мен е добър вариант паркинга на Джъмбо Плаза.
    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Ще се включа в групата на разклона Троян - Ловеч,по груби сметки към 10.40 -11.00 трябва групата да е на разклона

Comment

Изглежда ОК, Google Maps дава че е 1:30 часа от Джъмбо до разклона, ако има някоя бензиностанция там или отбивка да се разберем?
        целия път го дава 2:30 часа от Джъмбо до хотела!

Поздрави!

Comment

София - Габрово 3 часа (пътуване вчера), като извън магистралата където може съм карал над ограничението, но в рамките на разумното. На двата ремонтирани участъка се образуват тапи. На отиване към Габрово в събота скорост 20 км./ч. в продължение на километър преди първия ремонт. На връщане в неделя на места заради валеж се движехме с 90км./ч. по магистралата и отново тапи на ремонтите, макар и по-малки. В Севлиево спазвайте ограниченията - има камери. Габрово - Боженци на отиване няма табели и се загубих (и навигацията не помогна), на връщане около половин час. Пътят е планински хубав без дупки, но на места е тесен и два автомобила се разминават трудно, така че е хубаво да се въоръжим с търпение още повече, че се очаква да сме голяма колона. Дано съм бил полезен
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Много полезна информация колега.
            Благодаря

Comment

В 9:00 на Джъмбо Плаза звучи добре, но трябва да сме точни Иначе колега, 3 часа само до Габрово?!?! трудно ми е да го повярвам... не ми се случвало (а скоро го минавах).
              ПС: Камери има не само на Севлиево, наистина трябва да се внимава
              sigpic Обичам кифли!

Comment

Gligan със сигурност даде полезно инфо, мерси. Значи заради задръстванията и всичко тръгване 9:00 от Джъмбото май е най-разумния вариант за да имаме спокойно време да стигнем и да не се притесняваме

Поздрави на всички !

Comment

Хубаво е да се съберем поне преди 8:30. Защото 09:00 е добре, но е граничен час, а аз не знам някога да сме тръгвали навреме. Имам и предложение някъде около средата на пътя да се съберем отново.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

банда ама не разбрах да ли ще се чакате някъде и ако да в колко часа и къде
                    Опел Кадет GSI
                    166 2,4 JTD
                    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Аз имам намерение 8:30 да съм на джъмбо. За повторно събиране на групата незнам къде можем да го направим.

Comment

нещо не разбирам по тракия или хемус ще се движите от софия
                        Опел Кадет GSI
                        166 2,4 JTD
                        ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

През хемус(витиня) от там за Варна.

Comment

Поздравления за водещата кола на колоната - Захари. До края и през целия път се движехме заедно. Бравооооооооо
                            Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                            Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                            Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                              Поздравления за водещата кола на колоната - Захари. До края и през целия път се движехме заедно. Бравооооооооо
                              Само аз наруших дисциплината 😂
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                              X