If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бегачка ли коя? Радо чувам нещо си паднал от калибрата
Мдам така е На втора и трета не ме дърпа,ама на първа... Предполагам,че ако кара някой дето е по-майстор няма да е така. Прави ми 2-3 коли. Той тръгва,а аз си копая на място хаха. Единия път като успях да тръгна нормално финиширахме на равно. Според Вальо аз като съм се състезавал,колата му е вървяла повече отколкото предния ден с теб. Правил беше нещо по нея. А пък и не е ли нормално заводски 150 коня да ме бият,а предполагам че тази калибра е повече.
Мдам така е На втора и трета не ме дърпа,ама на първа... Предполагам,че ако кара някой дето е по-майстор няма да е така. Прави ми 2-3 коли. Той тръгва,а аз си копая на място хаха. Единия път като успях да тръгна нормално финиширахме на равно. Според Вальо аз като съм се състезавал,колата му е вървяла повече отколкото предния ден с теб. Правил беше нещо по нея. А пък и не е ли нормално заводски 150 коня да ме бият,а предполагам че тази калибра е повече.
М нз аз като се пускахме с него го отпънах с 2 коли ама на околовръсното там кво се пускате следващия, път пак ще се пуснем, ама и ти ще дойдеш на околовръсното там играта се променя драстично.
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:51 ----------
От гърбицата, който от ляво винаги пада защото копае на едно място а от дясно винаги печели.Асвалта е мноо гаден там Next time ще има реванш
Comment