If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кви черти бре,то зима иде греяно вино и ракия с яки мръвки инак ко се задържи още малко мой да предизвикам някой с газова печица да видим на газ дали изобщо има смисъл или да си мълча и тайно да си карам на 100 октановото ахаха!!!
Ти прибра ли се в Стара Загора, че видях ми беше съсед за няколко дни, даже и подаръче си ми оставил
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
то за всеки "правилната" лента е различна тва е много разтегливо понятие , питаи Евгени Минчев и Мариус Куркински коя е "правилната" !!! Стайко един такъв нежен ми се вижда МММУУУУАААААХАХАХАХАХА
П.П. спамери такива оакахме темата ОТНОВО ще се наказваме НААА ЧАРТАТАААААААА
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Кола и половина ако е скръб на напълно стоково JTD А ти с чипчета и глупости, айде моля ти се
Нали се видя една кола в класа Ви Сеат Ибиза 1.9ТДИ...Все пак аз съм друг клас кола
За твой свединия **************не бях с чип, приеми го че ЖТД-ти е куцичко,а и измисли нещо друго че стана банален вече с тоя сеат.
==============================
Подобен език не се толерира във форума.
pr_00f _______________
Абе земи довлечи тва Стило веднъж че чак ми стана интересно какво толкова не им аресват на стилотата......преди много ме кефеха, чак мераклия бях на едно......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment