Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
    кви черти бре,то зима иде греяно вино и ракия с яки мръвки инак ко се задържи още малко мой да предизвикам някой с газова печица да видим на газ дали изобщо има смисъл или да си мълча и тайно да си карам на 100 октановото ахаха!!!
    Ти прибра ли се в Стара Загора, че видях ми беше съсед за няколко дни, даже и подаръче си ми оставил
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Ти прибра ли се в Стара Загора, че видях ми беше съсед за няколко дни, даже и подаръче си ми оставил
      Да не си му събрал емблемите?

Comment

а не още съм си тук блок 246 до 15-ти този месец все съм тук,радвам се че си харесал подаръчето
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ай сек'тир бе, кво става тука бе, какви са ти подаръци и аз искам
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Мани го това пунто 1.2, то харчи повече от мойто 2.4
            1.1 е - то арчи по малко......

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
            а не още съм си тук блок 246 до 15-ти този месец все съм тук,радвам се че си харесал подаръчето
            Заигравате ми се нещо - така се тръгва в насрещното - първо подаръче, после намекче и пр.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Няма такова нещо Всеки си е в правилната лента
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ти да не избяга от провинцията бе....
                АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• а нема бре връщам се скоро очаквайте включване!вий пък салън да се не отделя от дълбоклия прованс !!!!

Comment

Няма такова нещо Всеки си е в правилната лента
                    то за всеки "правилната" лента е различна тва е много разтегливо понятие , питаи Евгени Минчев и Мариус Куркински коя е "правилната" !!! Стайко един такъв нежен ми се вижда МММУУУУАААААХАХАХАХАХА

П.П. спамери такива оакахме темата ОТНОВО ще се наказваме НААА ЧАРТАТАААААААА
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• нежен ли съм,ш я видя таз ралтъ с Т-образния винкел в ръката на кой ще му бъда нежен! да не молите за милост после???!!!!

Comment

нежен ли съм,ш я видя таз ралтъ с Т-образния винкел в ръката на кой ще му бъда нежен! да не молите за милост после???!!!!
                        аре идваи си бре заибраихме те!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Кола и половина ако е скръб на напълно стоково JTD А ти с чипчета и глупости, айде моля ти се
                          Нали се видя една кола в класа Ви Сеат Ибиза 1.9ТДИ...Все пак аз съм друг клас кола
                          За твой свединия **************не бях с чип, приеми го че ЖТД-ти е куцичко,а и измисли нещо друго че стана банален вече с тоя сеат.

==============================
                          Подобен език не се толерира във форума.
                          pr_00f
                          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 09:58.
                          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Comment

• Живко, не я ли чипоса тая печка бре )))
                              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                                ----
                                Абе земи довлечи тва Стило веднъж че чак ми стана интересно какво толкова не им аресват на стилотата......преди много ме кефеха, чак мераклия бях на едно......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X