Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеПоне има раздвижване по темата, беше хванала паяжини....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеИрин е с килийно образованиеПървоначално публикувано от Grim Покажи съобщениегрешиш, с пред килийно еПървоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеЗаради една смяна на часа/мястото на една Неделна среща ще се изпогазите тука...Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеБасииии несРиознитИ ... аз тъмън съ наканиФ да дидвам на една зглявка пък то вие пак ни мойти съ разбра ...
Арбалов и г-н Грим вие двамата ли се събрахте че го измислихте, това щотото единия неможе трябва да сте двамата да сте седнали да сте мислели и най накрая да сте го измислили, щотото на вас тва не ви се отдава.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеДилян само да не вземеш да ми се впрягаш и не ми се прави на малко дете ами ми се обади и ми кажи закво ми се сърдиш а не да ме лъжеш.
Арбалов и г-н Грим вие двамата ли се събрахте че го измислихте, това щотото единия неможе трябва да сте двамата да сте седнали да сте мислели и най накрая да сте го измислили, щотото на вас тва не ви се отдава.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеСпоко,и на Трафика имаше.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Ирине,това е все едно да набиеш чичо си,почакай още 15 години,тогава ще те барна на една партия шах.А в момента мога само да ти разкажа една приказка,примерно Ст. Загора-Н.Загора,или там каквото предложиш
Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment