ок
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Баси, кофти че съв все насам натам, иначе с кеф ще се довлека....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
бе незнам за срещата ма аз тази седмица не ме тарсете!!!ш влизаме в бокса за малко!!тампони на стабилизаращата щанга!!!мн лопа бе!!мааа ако пък сколасам по рано ще стани работата!!!!и някой от тук присъстващите щеше да ми казва цени на амортесьори!!!и някой да му се намират за продаване или да знае за спортни пружинки за мойта!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiнезнам дали сте гледали по GTV онази реклма, в която се казва, че на 28-9 този месец на писта Калояново щало да има някакво тунинг състезание, защо не се организирате да отидете сигурно ще е много интерестно :P
Иначе аз съм "ЗА" ... че ми пламна главата от работа и жега и това ще е едно добре дошло разнообразие в делницитеAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
А някой има ли желание да ходи на срещата във В. Търново? Пада се точно тази седмица. Аз по принцип съм навит и ако има някой желаещ - може поне да отидем да се срещнем с колегите за 1 ден, защото незнам дали ще може вече да се намери място за спане.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
-
И сега какво стана със срещите в Ст. Загора? Ще има ли тази седмица среща в неделя?
малко сме се объркали с тия срещи защото ги караме през седмица ,а не 1 и 3 така ,че излиза другата на 6 юли ,а пък за търново със сигорност няма да дойда.адано се съберете и отидетеAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
Comment