Каква тишина само... Или още не са се включили победителите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
май сте се забавлявали, пък аз на работа
---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
като си напомпвате колите някой знае ли дали портовете на 2.0 турбо са досатачно големи за да не се налага портване при сгъстяванеAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениемай сте се забавлявали, пък аз на работа
---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
като си напомпвате колите някой знае ли дали портовете на 2.0 турбо са досатачно големи за да не се налага портване при сгъстяване146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщениереках дали този мотор получава достатъчно гориво и въздух че като му се изпили главата да не се скапат буталата и да има файда от цялата работа146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Все бях очаквал,че дизелите вървят,но чак пък толкова...Като гледах данните в Диджитал тунинг и на други места/с разлики от по няколко десети/ си мислих,че имам шанс,но сега съм болен.Все пак като мъж признавам,че печките вървят;Браво!И въпреки всичко оставам фен на отдел бензин.Положението е сериозно-намирисва на 2.5!
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеВсе бях очаквал,че дизелите вървят,но чак пък толкова...Като гледах данните в Диджитал тунинг и на други места/с разлики от по няколко десети/ си мислих,че имам шанс,но сега съм болен.Все пак като мъж признавам,че печките вървят;Браво!И въпреки всичко оставам фен на отдел бензин.Положението е сериозно-намирисва на 2.5!И пак казвам аз съм сток 136 коня нямам никакви чипове...Повече коне си, по-лек си и падаш
Сега да не се засегнеш, майтап да става
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеа ти СТОКОВИЯ що не "го сложи на масата" да видим и дела от тебе НЕ САМО ДУМИ . Всеки го е страх от загуба и си търси оправдание . Като е с повече коне НЮТОНИТЕ му колко са щото на баира и те имат ОГРОМНО значение
поздрави и другия път заплашвай бендзинка на ЧЕРТАТА а не зад КЛАВИАТУРАТА тцверштеййн
П.П. 304 нютона дизела срещу 163 нютона за бензин 1.8 ПОЧТИ двойно вий дизелите сте като камиони беЛично с Християн направихме 2 гонки вчера...Ето http://vbox7.com/play:3f8373d8 , http://www.vbox7.com/play:449291cb
Като на тази тръгнах на 2и половин кола, докато на втората гонка разликата беше доста сериозна на финала
ПП: Погледнато на старта аз съм от ляво! Нагоре вече се падам от дясно!Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:52.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТая седмица нещо?Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment