При тоя не стъпвам вече......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПри тоя не стъпвам вече......
Comment
-
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе ми били емисиите в норма.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе ми били емисиите в норма....., че съм имал ПЕРФЕКТЕН катализатор. Аз втора година му обяснявам че НЯМАМ катализатор и ламбда сонда
кой е лудия незнам
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеИ той ли приема най-вече по обяд?само, ако Арбалов ти е посредник
Comment
-
Виж ся, твойта кола е друга работа, то е цяло чудо че нещо излиза през ауспуха......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВиж ся, твойта кола е друга работа, то е цяло чудо че нещо излиза през ауспуха......146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Ше трябва да им кажа че е моя, ще ги заведа да я вземат на място.......450 кинта щом дават......кога ще почиваш????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
втора поредна неделя се успивам и не мога да дойда на среща ! Ще почивам като ме закарат в Хрищени, в новата къща имам толкова за ремонтиране че не остава време да си опрая бегачката. Истинския мъжжжж трябва да си гледа първо любовницата и после жената(колата)146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениевтора поредна неделя се успивам и не мога да дойда на среща !
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеИстинския мъжжжж трябва да си гледа първо любовницата и после жената(колата)"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение..... Истинския мъжжжж трябва да си гледа първо любовницата и после жената(колата)'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment