Що бе, ти като си пеша не пречиш на никой......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЩо бе, ти като си пеша не пречиш на никой......Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеМале добре че съм у Сф. че инак незнам страх
Comment
-
С риск да ви разваля рахата ама да си питам,де у Стара Загора има песакоструйка?Имам едни джантури за жулени а на ръка си е е**ло мамито.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеС риск да ви разваля рахата ама да си питам,де у Стара Загора има песакоструйка?Имам едни джантури за жулени а на ръка си е е**ло мамито.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениестържи си ги на ръка, с пясъкоструя после ептен си е**ло маматаsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеПерке????
Comment
-
АХААААААА!sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАйде, още един дето си мисли че е много желан на срещите.....
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАбе днеска съвсем случайно се натъкнах на едно старозагорско фиат купе мурбо къде му правят некви шукарии в един Софийски тунинг сервиз156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеА де дали няма да е на някой от тук,ако е било с десен волан по последни спомени имаме заподозрян!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment