Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеКолеги...от доста време не съм ви виждала и ми е домъчняло за вас ... ще има ли среща тази неделя ?
Хах......Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениетози път съм там"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеБързи ТС има ли още живиAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеИма ми ела да те набием, още веднъж да ти държи влага още 2 години.Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:34.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАко намерите място за гонки идвам, ако не вие заповядайте 4 различни прави по 5-6км има тукAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеЩе ти се счупи колата за 6 км идвай място има. Чакам те !!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment