Мушников ти ли беше тоя див петел тази сутрин с мултиплата......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Здравейте.От няколко дни и аз карам 147 ииии май,май освен на Пежо срещи ще наминавам и при вас ми се струваМоже и да сме се виждали с някой от вас мисля,ама то ще се чуе
Last edited by nightwatch; d.m.y г., 19:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеА защо не прав на слънце?
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеМушников ти ли беше тоя див петел тази сутрин с мултиплата......Този завой ми е любим... А видя ли как щеше да ме тресне оня като завивах?
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениевнимавайте ,пиша ви черни точки в моята черна книгаLast edited by nmushnikov; d.m.y г., 20:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
Дано да има повече странички...
Comment
-
Първоначално публикувано от nightwatch Покажи съобщениеЗдравейте.От няколко дни и аз карам 147 ииии май,май освен на Пежо срещи ще наминавам и при вас ми се струваМоже и да сме се виждали с някой от вас мисля,ама то ще се чуе
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениевнимавайте ,пиша ви черни точки в моята черна книга"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеауууу милене стягай се как може 1,9 jtd така да те прави
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеМи кой друг... знайш откъде те дебна да те изпреваря!Този завой ми е любим... А видя ли как щеше да ме тресне оня като завивах?
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
Comment
-
Мисля че се разминахме с тебе тогава на улицата на КАТ, аз отивах ти се връщаше......бях с бяло Фиат Купе......Формулата свърши в 5 без 5, нямаше как да мина по рано.."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment