Айде и аз ще се изсипя....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Кво ти пука бре - и аз не познавам никой.....тъкмо идеален случай....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Arbalov защо не си снимал и моята!
Другия път ще дойда с истинската!
Намери ли цветните емблеми?
Трябва да се помисли за по добро място за срещите.
Хем да има място за АЛФИТЕ хем къде да се седне за хапване
и пийване
( безалкохолни напитки )
Какво ще кажете за капанчето на върха на змейовския склон по пътя за Казанлък. И на казанлъчани ще им е по близо.
Другия вариант е на ханчето на Яворово.
Давайте мнения и предложения.
Преди около 10 дни видях една 156-ца Selespeed със СТ-регистрация жълто-златист металик. Много якаsigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
Alfa Romeo 156 SW 2.0ts
Comment
-
Братя,аз лично нямам нищо против мястото да бъде сменено обаче това решение не бе взето от мен или еднолично от някой колега.Това бе взето на предната среща.На следващата можем да го сменим,все пак да е удобно за всички.
Comment
-
[quote=vlado_gg]Първоначално публикувано от "deo_1978":3gre4nmhИзвинявам се ,че не дойдох колеги,ама имах много ангажименти,а идеята за мястото за срещи да стане на върха към Казанлък много ми допада![/qu
Що бе брат на теб сегащното трябва да ти е най удобно
Не бе брат,аз нямам претенции,на всякъде ми е близо,а и преди живеех до самарското знаме,сега съм зад механо техникума!
ALFA ROMEO 166 2000
Comment
Comment