............
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отпътуване за феста
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениеУправителния съвет на Старозагорските собственици на едвам кретащи алфи реши на своето 483-то поред събиране следното:
Тръгването за феста ше е на 11 октомври в 7.00 от бензиностанция Зара.Закъснелите ще бъдат изчакани малко.При добро желание и попътен вятър и ако Стефко(Арбалов) успее да вдигне поне 100 км/ч, ще успеем да настигнем Групата от Пловдив и Пазарджик които ще се чакат на Шел Пазарджик.
-
Групите от Пловдив и Пазарджик ще бъдат на Шел-Пазарджик за времето от 08.30 докъм 09.00 - много ще се радваме да направим една наистина впечатляваща колона по пътя. Дано и колегите от Бургас се присъединят. Мога да дам моя номер за връзка, но поради независещи от мен причини не знам кога и как точно ще пътувам... та затова нека по-добре някой по-сигурен в себе си колега да остави номе за връзка.
Comment
-
Ц-ц-ц-ц.....звучи че ще е интересно джамбуре по Тракията, чак ме е яд че може би ще го пропусна......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЦ-ц-ц-ц.....звучи че ще е интересно джамбуре по Тракията, чак ме е яд че може би ще го пропусна.......
Comment
-
ех братя как ви завиждам не стига че алфата не съм събрал ами и съм на работа без право на обжалване !!! иначе с удоволствие бих се качил като оператор при някои от вас . и да снимате еи146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеа,нужно ли е да го пропуснеш,я си задай тоя въпрос?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment